Finally

Äntligen fick vi till ett rep! vi repade ganska mycke idag faktiskt, har en riktig hit på G om jag får säga det själv :) är väldigt optimistisk när jag ser fram emot rockkarusellen... Ni måste komma dit o heja lite på oss! :) lägga en röst eller två ;)

Ja o syrran drog en liten fik hos mormor efter jag repat :) Hon blev glad över besöket och jag blir väldigt glad över att göra andra folk glada :) Det är faktiskt bland det bästa som finns :) Så... vill ni bli glada så kan ni säga hej till mig så ska jag göra mitt bästa :) hihi.

Nickelback e ett jävligt bra band btw, laddade ner nåra album av dom och In Flames, men fastnade direkt för Nickelback. De påminner jävlight mycket om oss faktiskt! Faceplant... Kan passa på att göra lite reklam för vår myspace:
http://www.myspace.com/lithiumexpress Vi har bytt namn, så lithium empress är vårt gamla ;)

Precis som fingeravtrycket är tungan unik för varje person Tänk på de nästa gång ni får en kyss av mig ^^

Spoilin' for a fight

Äntligen!

Äntligen har den patetiska lilla nollan i idol sjungit sin förhoppningsvis sista vers i tv.
Men ännu mer patetisk än han själv är nog den lilla rackarn i publiken, har man inget bättre liv än att tråna efter en enda person? äh, jag är säkert inte mycket bättre jag själv... Säkert nått annat störande ja håller på me :D

Ville bara ha det sagt!

Kvinnorn blinkar nästan två gånger så mycket som män

Blunda inte för era problem!

Black Horn

Ikväll äre öppen scen nere på Black Horn. Vi tänkte dra ner o spela en trudellut, mitt band och jag :) Kom gärna förbi o kolla ;) gratis inträde, åldern verkar de inte heller kolla...

Igår va ödlorna här. Så kallar vi våra kusin-barn. Dom är små men vänder ändå upp o ner på hela huset :P fick bädda om sängen, och deras fingrar var på varenda liten sak i min bokhylla. Och mitt moppedäck jag glömde skicka med när ja sålde den för 100 år sedan tyckte dom va jävligt kul o leka med :S
Sängen blev som den blev eftersom de hade en basketmatch där.

Nu kom jag precis hem från gymmet! woho:) är på riktigt bra humör :) en sån där bra känsla i magen ni vet :D hihi. Hoppas den håller i sig hela kvällen...

Mycket mer som har någon betydelse i mitt liv har inte hänt. Proven kommer snart, snart, snart, snart... Men just nu blundar jag för dom :P jasg gör alltid allt arbete i sista sekund, och det har ju tydligen gått jävligt bra hittils :) Och som man säger inom sporten: "Ändra aldrig på ett vinnande lag" och lite så känner jag också :P även fast det var mycket nära ig på senaste fysikprovet.

En del lejon parar sig upp till 50 ggr på samma dag... imponerande!?

Vill också bara underrätta alla att Oprah har sex tår på ena foten. Den andra foten har ja ingen jävla aning om :D

Until the day I die

Spände min tandis idag.... aj. Men nu är jag på slutspurten sa han :) wiie. Som jag trott i typ ett år snart XD

Skippade cad lektionen imorse, skönt som fan. Men när jag vaknade imorse kunde jag konstatera en sak. Jag är en jävel på att stänga av alarmet (inte bara snooze, utan helt och hållet!), lägga tillbaka mobilen och somna om. För att sedan inte ha ett endaste minne av att jag gjort det... Skumt, och jävligt jobbigt XD Men påminnelsen om att ja skulle packa gym kläder väckte mig iaf i sista sekund ;)
Tänk om man kunde träna in lite fler saker. Eftersom jag alltid gör exakt samma sak varje morgon - samma macka, samma pålägg, borstar tänderna mm - borde man ju kunna öva in allt det. På så sätt får man ju ungefär en halvtimmes längre sömn! fy fan va bra :) Men man får bara hoppas att ja vaknar igen innan ja startar bilen XD HAHA tänk o köra förbi en sovande jävel :P me pannan mot ratten. Också en syn... Jag får sånna ibland, syner alltså, kanske lite för ofta :P Men jag har roligt åt dom i alla fall :)

Idag på sista lektionen märkte jag att mitt armband var borta! oh, no! Jag gillade det... men men shit happens. Förlorade mitt förra jag hade också spårlöst, så de e väl inte meningen att ja ska ha ett sådant :(
MEN! när ja kom hem tittade jag i sängen, men inget var där...
MEN! sen ruskade jag om mitt täcke, och där ramlade det ut! :) Hade visst lite för bråttom imorse XD hann väl inte sätta på mig det... men allt annat flög på :P halsband mm.

På mattelektionen kände jag mig naken, utan mitt armband, precis som om jag bara helt plötsligt skulle gå utan kalsonger en dag. Kanske en lite större grejj, men ändå samma känsla.... något fattas! Men det konstiga är att innan jag märkt att det var borta (och det dröjde ju till sista lektionen !) Hade jag ingen aning om att jag inte hade de på XD allt var precis som vanligt :P

Där har ni en liten historia... Ja kanske ska dra den för mina barnbarn nån gång eller två :)

Världens mest kända ord är "okej"
Världens näst mest kända ord är "Coca-Cola"

Inte alltid på topp

Ibland kan drömmar vara hur härliga som helst, man kan få vara med om precis vad man själv vill, de andra gör oftast som man vill och man får sin vilja igenom om man bara försöker.
Men som i natt har de förstört precis hela min dag. Jag har blivit påmind om vad jag inte har, och det suger hårdast i hela världen just nu. Hoppas nattens drömmar blir bättre.
Man ska inte rota i allt förflutet, det blir inte alltid så rätt då. Låt det som är glömt vara glömt, om vi inte pratar om modos sm-guld förstås... fast det har jag heller inte glömt, kommer aldrig glömma, så det är nog ingen fara :P

En alldeles för lång ledig dag, med nattens äventyr skulle jag nog trots allt mått mycket bättre om jag träffat kompisarna en hel dag, klagat på kylan och på all jävla matte o fysik. Ibland äre just det man behöver, uppmärksamma de små sakerna, och göra de större än alla andra problem man för länge sedan trängt bort. Imorgon ska jag klaga som fan, på allt.

Jag skulle inte säga ja, inte igen. Jag skulle inte orka. Alla ensamma stunder.

Men man kan inte alltid vara på topp, några gånger kommer flera dåliga saker samtidigt, och då går det inte att bara skaka av sig dem som man kanske kan göra när man bara har en sak att tänka på... usch, denna onda cirkel, försvinn! BU!

Veckans macka

Ännu en dag här hemma... men idag har jag haft hela huset alldeles för mig själv :) skönt! jag har bara legat nere i hemmabion o kollat igenom alla veckans andra evenyn avsnitt, jag är sådär jobbigt trött, men jag blir inte sömnig av att ligga ner som jag brukar. Jag kan inte sova. Förhoppningsvis resulterar det i att jag kommer sova gott ikväll. Skumt, när jag kollar på sängen känns det som om jag gått upp för en timme sedan, nyss ätit frukost. Men jag har faktiskt hunnit med att både käka frukost och mat, en mattelektion, lite stek i solariet, plockat ut diskmaskinen o fixat i köket, trummat, duschat och kollat nåra timmar på teve.

Shit, jag har ändå hunnit med ganska mycket idag... ändå är klockan bara strax efter tre... Kanske borde jag gå upp så tidigt varje morgon? får så jävla mycket gjort! :D NÄÄÄÄÄÄÄÄ. Inte för allt smör i småland. Utan sovmornar är livet inte värt att leva. Helt seriöst, sovmornar betyder nästan lika mycket som en bästa kompis. Jag gillar dom helt enkelt, men jag är inte kär i dem, det skulle bara vara skruvat, din sjuke jävel.

Jag skulle tanka låtar från något band, men kommer inte ihåg vilket de va!! fan :( Ledzhen Zimhårn.

Det är halt ute. Åk inte bil (eller cykel).

Coca cola var från början tänkt som medicin... De ni...

I walk beside you

Inget inlägg igår... går ju inte att få tid varje dag. Igår kändes det som en söndag, kanske eftersom vi var lediga i fredags, vilket gjort att jag nu fått tre dagars sovmorgon! :D Och fyra ska det bli! eller...? NÄ. Vi har vårt individuella val på måndagsmornar och tisdagseftermiddagar. Och han vill inte ställa in lektionen bara för att halva klassen har komp-ledigt för det öppna huset i torsdags... nä nä, så vi ska infinna oss 08:00 i Lektionssal K2 i Linköpings universitet (här i norrköping). Surt! Men man får se det som ändå är bra... vi är ju trots allt lediga resten av dagen! :)

Idag har jag bara slappat, förutom svängen nere på gymmet. Jag la mig rätt skapligt igår, runt ett kanske, vaknade halv 12 tror jag... men sov ändå en timma framför teven :P Hoppas jag kan sova ikväll...

Jag har märkt att det händer inte allt för mycket de dagar man inte är i skolan. Då man inte är ute o har kul är man hemma och laddar batterierna inför nästa skolvecka. Så är det i alla fall för mig, lite långtråkigt ibland. Sjukt jävla skönt andra dagar! :) Och snart drar rinkbandy säsongen igång igen! så jävla härligt att få stå på ett par skridskor igen :) Bara få halka omkring där på isen med ett par stela gubbar.

Btw, Sverige blev bombat 29 ggr under andra världskriget, men vi svenskar tycker bara synd om piloterna... de flög ju trots allt bara fel :)

En svensk tiger. Den som ser det dubbla budskapet i den meningen säger hej!

Track 13

Imorse vaknade jag, inte allt för bakis, i en dubbelsäng med kompisen breve :P haha
Vår lilla kareoke kväll igår vad hur kul som helst! måste göras om! :D Jag tror att jag vid ett tillfälle asgarva 5 minuter i sträck. Vissa e så jävla kassa på att sjunga... Sedan efter ett par öl får de dessutom självförtroende och sjunger på uta bara helvette, inklusive mig själv :)

När jag skulle gå ut till bilen imorse för att åka hem fruktade jag det värsta. Förfrysningsskador på vägen till parkeringen, frost på rutorna som man skulle ha behövt skrapa som en idiot för att få bort, och kupén i bilen skulle kunna liknas vid en frys... MEN
När jag kom ut vare inte så kallt, solen låg på och värmde hela vägen, den låg till och med på bilen så ja behövde inte skrapa en endaste ruta! :) Solen gjorde dessutom att det var riktigt behagligt i bilen, behövde inte ens ta på mig racing-handskarna :D Och då visste jag, att det skulle bli en bra dag.... så ja gick hem o sov i tre timmar :D haha.

Ikväll hade jag tänkt svulla chips o läsk framför idol me syrran, men hon ska tydligen ut, för att supa o slåss. Det blir väl som vanligt att ja får åka o hämta henne, men det gör inget, hon är ju min zyzter :) Så om ingen kompis har lust så ska jag fan titta påt själv! :P för ja e så grymt sugen på chippes :D

Japp, hej då.

Öppet hus

Idag äre öppet hur på eber mellan 17.30 - 20.00. Visserligen äre nog mest för niorna, men alla är välkomna ;) ni kan komma o kika in hos mig i nåra till när vi sitter o "jobbar" med CAD :P i G huset... äh ingen kommer ju komma ändå :P

Var precis o gymma, körde relativt mycket ben faktiskt... brukar inte göra de, men ida hade jag lusten :) Även fast man mår piss efteråt av all mjölksyra så äre lätt värt det. För det finns inte mycket som går upp mot den känslan jag har i kroppen nu, när jag sitter här framför datorn. Helt avslappnad i hela kroppen, halv vått hår... väntar på att det ska torka så ja kan slänga i lite vax i det. Om jag fixar det när de e blött dör det bara direkt, inge kul :( även fast det står på burken "appliceras i handdukstorkat hår". Men jag har ju ett gyllene hår, så man kanske behöver använda lite specialutformade metoder för att få det som man vill :P precis som med det mesta här i livet faktiskt. Finns ingen mall för vad som är bäst för just dig. Man får ta de tips man får och göra en liten handpåläggning och skapa sin egen lilla touch på det hela.

Snart ska ja käka... i SKOLAN. :P de bjussar faktiskt på mat nu mellan 16-17 :) hyggligt...
Efter öppet hus bäre av till adam för kareoke och mariokart! :D så jävla kul! wohooo! och Die kurve får vi inte glömma heller ;) lite öl, lite turkisk peppar-shots, men i lagom mängd, så blir allt hur bra som helst :)

Spelade på gitarren nyss förresten. Jag bytte ju till lite tunnare strängar härom veckan, hur skönt som helst! :D fast jag håller inte igång tillräckligt mycket med den, så jag får sveda i fingertopparna efter ett tag XD

Äpplet faller inte långt från päronet - Sug på den ni! :) listar ni ut den kan ni ju skriva en kommentar. Ni andra har inte riktigt alla hästar i stallet, inte alla indianer i kanoten, ni har det inte riktigt rätt möblerat på övervåningen, men ni har lyset på... men ingen är hemma! :D

Fredens Y

Glass

Äntligen träningsvärk! Det var mer än en vecka jag tränade senat! Snacka om att det var skönt att få komma igång igår igen :) Och nu har jag träningsvärk som bara den!
Idag har vä inte hänt speciellt mycket, var o solade förut. Somnade i solariet XD fan va skönt de va. Men jag sov inte riktigt, jag hörde nämligen allt runt omkring, fast lite mulligt, otydligt. Sedan kom allt tillbaka precis som när man blivit träffad i ett krigsspel. Ljudet rusar emot en och sen är man klarvaken, jag vaknade till Coldplays Violet Hill om jag inte minns helt fel... De ska lägga av om ett år btw! fy fan va illa. Visst de är 33 år då, men kan Påvel Ramel hålla på tills han ramlar av pinnen kan väl fan dom också det! SKÄMMES TAMEFAN!

Av kvällen väntar ingenting förutom att jag ska laga mat till hela familjen, jag orkar inte, men måste.

Singing lalalalalalalala eey!

Friends

Sov ungefär tre timmar natten tills idag. Som vanligt när jag är trött på eftermiddagarna börjar jag garva. Och det är inte lite. Jag var tvungen att vika mig dubbel flera gånger idag på näst sista lektionen (CAD). Man får inte så mycket gjort... Men fy fan vad bra man mår av att skratta! :) Tror verkligen ett gott skratt förlänger livet! Något som kanske framför allt pensionärer bör tänka på? De som visar sig ute på gatorna verkar ju knappast muntra =/ aja, jag tycker dom är gulliga i alla fall :P om dom inte börjar gnälla om nått förstås. Fast deras argument kan vara ganska gulliga ändå, men skit samma XD Detta leder ingen vart.

Jag har hittat ett litet störningsmoment ytterligare. Nämligen dessa så kallade "local heroes" på East FM. Alla låtar låter precis likadant, samma melodi, arrangemang på låtarna. Alla är också rap, Norrköpingsrap, usch. East FM är väl egentligen inte något jättebra kanal. Men det finns tamejfan ingen bra här i stan... Borde bo i sthlm där dom har rockkanaler osv, men ibland slinker det in några bra låtar i East FM trots allt... ta Linkin Park till exempel... Bra som fan :)

Jag sov en och en halv timme förut idag. Det är helt otroligt vad skönt det kan vara. Man blir som en ny människa. Toppa det med en full mage så mår man toppen! :)

Första dagen med matte H idag också. Fick ett häfte med 400 sidor matte vi ska klara av på 100 timmar.... wiie! Vad vore inte världen utan utmaningar? Man skule inte ha någonting att leva för, när man väl tänker efter. Om allt bara vore lätt. Om allt vore lätt vet man ju aldrig när man har det svårt.

Det är inte lätt, när man har det svårt

"In God We Trust"

En middag hos mormor, ett uteblivet rep, halva Farenheit sedd. Där har ni min dag :P
Oj vilket skrivarhumör jag var på förut... men det har försvunnit lite nu, men det tar sig nog :)

Jag såg som sagt halva Farenheit förut. Med Michael Moore, jävligt skön snubbe. Skulle mycket väl kunna tänka mig att bli som honom någon gång...

Irak kriget vare ja. Så jävla onödigt. Först äre terroristerna som ska ut. Sedan äre Hussein som är dum. Sen har dom kärnvapen.

Dom skyller på Al-Quida och allt möjligt, (haha usa lär läsa det här inlägget för att ja skrev Al-Quida :D hoppas inte bara FBI knackar på dörren som de gjorde hos en som snackade skit om Bush på ett gym) men den man mest förknippar med terrorister och Al-Quida är ju mr Bin Laden. Man är ju så jävla säker på att han håller hus i Afghanistan, så varför inte invadera dom? Jag ser helst att de håller trupperna hemma, men varför inte Afghanistan om det nu är terrorister de är ute efter? Skapar de inte flera personer med hat mot usa om man håller på och invaderar länder hit o dit? Mr Hussein. En galen diktator som förstör hela mellanöstern - enligt usa. Nu när han är störtad, så jävla mycket bättre det är nu - NAT. Landet kanske är lika korrupt som alla säger, med gerillor o skit. Då kanske inte en demokrati är det bästa? Med ständiga revolutioner och försök till militärkupper. En diktator kanske är det bästa trots allt. Jag säger inte att man ska stödja diktaturen, bara att demokratin i VISSA tillfällen kanske är överskattad. Om du frågar vilken Irak bo som helst säger de att det var bättre förr - när Hussein hade makten.
Och kärnvapen. Hans Blix & co åkte dit och hittade inte ett skit. De absolut bästa i världen kunde inte hitta nått, de har inte gjort usa nånting, aldrig vart i krig med dom eller ens hotat dom. Ändå blir dom invaderade. Av soldater som knappt kan sätta sitt eget land på kartan.

Att av ca 50 kongressledamöter har bara en av deras söner/döttrar tjänstgjort i Irak. Det ser ju inte speciellt bra ut. Borde man inte själv stödja det man står för? Nä, de e klart ingen vill skicka sin familj till helevetet, så varför utnyttja de fattiga? De har inget val, ingen framtid. Om de inte går med i armén, säger de som är ute och raggar folk till armén.
De tvingas supporta det samhälle dom lever i. Fortsätter att se till att de rika som verkligen bestämmer i det underbara landet kan bibehålla sin makt och slippa skita ner sina egna händer.

Sedan att Irak bara RÅKAR ha den näst största oljereserven i världen gör väl inte saken sämre. Afghanistan? Pakistan? (Som man vet har kärnvapen) de invaderar man inte.
Varför lägger man näsan i blöt i andras problem? Inrikespolitiken bygger ju nästan helt och hållet på att inte göra det. Så varför ha en helt annan inställning till sin utrikespolitik? Man känner en sorts plikt att hjälpa de stackarna som lever under Husseins förtyck. Varför inte hjälpa de som har det svårt i sitt eget land? Det måste ju få usa att må så fantastiskt mycket bättre. Eller ha en geografilektion till i veckan? Så folket vet att Frankrike inte är en maträtt.

Ungefär här tappar jag nog de flesta läsare :P så jag stoppar här.

Peace out!

Fandango

Gårdagskvällen bjöd på mycket! :) Jag hann bland annat med att bli knivhotad, lura in anders på en upptagen toalett och se anders flörta med en manlig polis med fartkamera.

Idag har egentligen inget speciellt hänt. Jag var nere på stan o tog en fika. Det var dagen stora händelse XD Men skönt me sånna här dagar också... men nu sitter jag här med huvudvärk och faktiskt ingen vidare lust med att skriva... så då gör jag inte det.

STOPP

Where the eagles have been

Planerna för kvällen far fram och tillbaka. Först vare krogen. Sen skulle ja tare lugnt me en kompis o kolla på film osv. Men nu ser det ut som att det blir krogen i alla fall... Om nu anders får tag på fribiljetter vill säga :P ja pallar inte betala inträde, då ser jag hellre på film ;)
Så lite ovisst är det. Men också spännande att inte riktigt veta vad kvällen har att erbjuda :P det kan bli hur sämst som helst, men också hur bra som helst :)

Usch, nu har jag sådär tråkigt man bara har någon gång i veckan. När man varken är trött eller pigg, har ingen lust att göra nånting, men vill heller inte sitta sysslolös. Komplicerat tillstånd måste jag säga. Egentligen borde jag nog sova någon timme innan jag drar iväg, men det kan jag inte. Massor som fortfarande måste bestämmas...

Btw, jag är inte finsk ;)

Fredens

Same old dance

Jaha, då sitter man här igen då... och lyssnar på hockey. Inget bättre för mig faktiskt, lite småtråkigt sådär. Hade gärna gått på Tiger Lou ikväll, men vad gör man när man inte är gjord av pengar? jo man stannar hemma :P
Ingen träning idag. Ni som följt denna blogg vet att torsdag är min träningsdag. Jag känner att jag är lite förkyld, så det är inte värt att riskera att bli ännu mer sjuk. Men lite konstigt är det. Jag gillar inte att träna, bara känslan efteråt och resultatet :P Jag ser inte fram emot att träna, men nu när man inte har möjligheten så är det hur jobbigt som helst att behöva avstå. :(

Jag tog en liten powernap förut :) har börjat göra det nu de dagar jag slutar lite tidigare. Hur skönt som helst!
Jag sov så sött framför teven innan farsan smällde sånna där luftkuddar som brukar vara i kartonger för att inte en vara ska skadas. Mitt utanför dörren. Det var inte med något kniv eller så. Nej nej, det var med fötterna. Så han klampade på av glatta livet i tron att jag bara kollade på teve... =/ Det lät sjukt högt, trodde nån skulle dö där ute eller nått :S

Imorrn äre fredag och förhoppningsvis utgång igen då XD faktiskt riktigt trevligt de där :)

Hej svejs

Jamming

Sjukt länge sen vi repade nu alltså... börjar bli lite segt att de ska vara flera veckor mellan varje rep... Men det blir nog bra :) ja o john ska köra lite på söndag :)

Idag hare väl inte hänt så mycket egentligen... en helt vanlig dag. Jag vaknar lite för sent, ligger o drar mig lite för länge ändå. Ner o kastar i mig en macka eller två innan jag blir arg för att toan e upptagen... Under tiden packar jag gym kläder (inte idag, för jag känner mig förkyld). Sedan borstar jag tänder osv, sätter mig i bilen o drar iväg till skolan. Duschen sköter jag kvällen innan ;) kan inte fixa me vaxet i mitt blöta hår... vet inte riktigt varför. På burken står det att man ska använda det i handdukstorkat hår... men jag får det aldrig som jag vill ha det då... Det blir helt dött när de torkar sen... :P

Jävligt skönt att inte ha nåra läxor för tillfället... Men det kommer till jullovet, så jag behöver nog inte oroa mig =/ Men jag ska passa på att njuta av denna lediga tid när jag fortfarande har tid för lite meningslöst bloggande, eller lite oseriöst gibbande med posten brudarna ;)
Fick juljobbet på Posten btw! :D Så jävla välbehövligt. Tror inte ja skulle haft råd att ha bilen igång hela vintern annars... Så hoppas nåra fler fått samma jobb :) Om ni dessutom fått eftermiddagspasset får ni passa på att hälsa lite på mig :) Jag kommer antagligen stå o snacka skit med Sofie and the Bitch with capital B :)

Man känner inte en människa innan den första oenigheten. - Simon Svanström

Jordgubbs gungan

Inget inlägg igår... hmm. Det måste nog vara den första dagen sedan jag startade bloggen :P Men allt måste ha en första gång. Så är det bara.
Jag hade betalat 220 kr till stopskivan., skulle gå me anders o mosse. Men dom ändrade sig, så då stod jag där ganska ensam 220 kr fattigare. Men jag flörtade in mig hos Ida och Emma, så dom kunde ge tillbaka mina pengar :) Så de blir krogen för dom nu i helgen istället XD Fan vad jag måste bränna pengar där... inte bra.

Jag har funderat lite på en sak. Varför tar staten så sjukt höga jävla skatter på just sånt man behöver? Bensin och sprit. Det är ju mest skatt på just det jag vill ha - lixom vafan? Man borde skatta efter procenten av sin årslön. Sosse som jag är säger jag så utan att skännas det minsta. Skulle inte idrottsparken kunnat bara fräschas upp lite istället för att bygga en ny jävla arena? Då kanske vi skulle få ha kvar ketchupen, lingonsylten och grillkryddan i skolmatsalen... Kommunen betalar ju både de delarna - så varför inte? Eller varför inte helt enkelt bygga någon sjukstation nere i något U-land? Jag har mer på lager, men besparar er denna läsning :P

Don't tell me what can't be done. - Winston Churchill, innan invasionen av Japan.

Farsan

Idag har varit en ganska stressig dag. Varit så mycket jag velat göra. Och jag har faktiskt hunnit med allt! :D Den ni!
Jag har gymmat, kollat hockey, bakat kaka till pappa och städat toaletten :)
Hmm... konstigt. Förut när ja städade toan var jag värsta inspirerad att skriva något. Ett sånt där riktigt bra och djupt inlägg. Men nu är allt som bortblåst. Man tänker o tänker, men kommer inte fram till något.

Hade en väldig trevlig och intressant konversation med Lejla igår på msn... lite sjuka saker kom upp :P lite småsaker som kommer fram såhär i efterhand. Intressant.

Usch, nu är det sådär obehagligt varmt i rummet. Man vet inte riktigt var man ska göra av sig själv. Känns som det är ett litet moln av varmluft runt mig. Lite som ett sånt där åskmoln tecknade seriefigurer kan ha över sig när allt är emot dem. Fast nu med värme istället för regn då... Jag skulle bara kunna skriva "Det är jobbigt varmt här" men hur kull skulle de va lixom. Jag svävar ut lite mycket ibland :)

Läste lite tidigare inlägg jag skrivit... Jag har varit elak. Men, jag ångrar inget, har inget dåligt samvete. För jag har menat vartenda ord jag sagt här. Rakt ur hjärtat.

Oro är att betala ett lån man ännu inte tagit

Galet

Jag vaknade klockan halv 10 idag, låg o drog mig till 12. Sen slängde jag mig i soffan framför teven för att sedan ligga där ända tills nu. Jag har hunnit se både en hockeymatch och hela Pearl Harbor... Jag måste ha sett den minst 4 ggr nu...
En ganska perfekt dag för att vara bakis på. Morsan o farsan hade inte hittat på något onödigt arbete åt mig, som de alltid lyckas göra när man bara vill vara i fred och må allmänt dåligt. Det brukar vara löv som behöver krattas, toalletter som ska städas, mat som ska lagas. Men inget sånt idag alltså :) ahhh

Jag öppnade lite väl hårt igårkväll skulle man kunna säga. Vi drog ner mot krogen runt 12. Men jag mådde alldeles för dåligt när vi kom ner, så ja o danne (som hade match imorse) tog sista bussen hem typ kl 1.
Men jag hade i alla fall hur trevligt som helst och ända fram tills vi klev på spånkan ner till stan mådde jag prejma :) Imorse mådde jag inte allt för bra dock, tror fan ja va full när jag vakna. Rummet snurrade sådär de brukar göra när man lägger sig på kvällen, fast inte lika mycket förstås. Och för er som undrar kan man låta ett glas med vatten och brustabletter stå över natten - och bubblorna är kvar! i alla fall om brustabletter är av märket Bakis. Jag kunde varken dricka upp hela glaset på kvällen (som man ska) eller på morgonen. Blev bara en klunk vid båda tillfällena :P

Undrar om Sofie kunde hänga på dom andra in på Palace.... hoppas hon inte blev lämnad XD

Det är också roligt när man vaknar och tänker på de saker man var med om kvällen innan. Nya saker ploppar upp hela tiden :) Och man slutar aldrig att förvånas av sig själv. Men så länge det bara är värdsliga saker är det bara roligt :) Jag brukar fnissa till då och då.

Imorrn blire gym!

Peace Out

...

Idag orkar jag inte skriva! Jag har fixat min gitarr. Snart blire förfest sen krogen.

Hej då :)

Tomma ord

Hej!

Det jag hatar absolut mest är personer som ljuger, försöker vara någon de inte är eller som inte håller vad de lovar. Jag har inte haft något möte med någon av de två förstnämnda, men tyvärr det sista. Vederbörande känner sig träffad. Jag kanske har lite för höga tankar om folk. Jag kanske borde gå in i en ny relation med inställningen att de inte finns något bra. På så sätt borde man ju aldrig bli besviken... eller? Hur som helst är jag inte sådan, och det får jag erfara då och då, med besvikelse.

Idag är det torsdag. Det betyder att det är min träningsdag. Först gym och sedan någon slags bollsport. Idag blev det innebandy. Det resulterar i att jag glider omkring som en zombie här hemma. Jag somnade till och med framför hockeyn förut, men vaknade kanske 5 sekunder innan Ryssland gjorde 1-0. Det enda målet i matchen. 4 minuter kvar. Hur skumt är inte det? Men jag brukar ju vara ganska tajmad så det kanske inte är så konstigt ändå.... Eller jo de vare!

Imorrn ska vi ut o fira da biatch. Hoppas det blir trevligt! Det tror jag :)
Var nere på börsen o köpte lite reservdelar till gitarren förut, för att när jag kommit hem upptäcka att det var fel storlek, DOH!

Men nu får ni fortsätta ha så tråkigt ni bara kan, för snart äre dags för mitt dagliga intag av te. Visserligen har ja redan druckit det en gång idag, men jag måste ha mer! :) blitt lite kär i det tror jag.

Hej då! Slurp!

Moby Dick

Idag hade vi redovisningen och uppsatsskrivningen om varför just engelskan är ett världsspråk. Det gick hyffsat bra tror jag. Men det tyckte jag förra gången också och det gick väl sisodär.

Skulle byta strängar på den stålsträngade gitarren idag. Allt gick jättefint ända tills sista strängen, då jag hade sönder en liten plastpinne som sitter i stallet. Så nu är det fem sprillans nya strängar på den - Medan den grövre E strängen hänger löst :P får dra till börsen o köpa nya imorrn. Kostar runt 200 kr tror jag... Men pappa sa att han skulle betala :) Lite frustrerande är det att inte kunna spela på den... Men kanske är det just bara för att jag vet att jag inte kan spela nu. Kanske hade jag spelat lite på den för att stämma den, sedan inte haft någon lust att fortsätta... det är sånt som man aldrig kommer få veta.
Det är mycket vi inte vet. Vissa påstår att man egentligen inte vet någonting. Absolut inget kan man ju veta säkert. Stolen du sitter på kan vara en illusion, lukten du känner kanske inte är maten, den kanske tyder på att du har fått en mindre hjärnblödning... Men då ställer jag frågan - hur fan kan du veta att man inte vet någonting? Sånna saker gillar jag :) Precis som att man inte får avbilda profeten Mohammed - Men likt förbannat vet alla hur han ser ut. Hur fan går det till? :S

Jag är konstig, jag vet. Men sådan är jag, get used to it.

Jag har upptäckt ett jävligt bra band förresten - Avanged Sevenfold heter dom. Det var Bitchen som först tipsade mig om en låt, sen laddade ja ner fler o fastnade för dom! :)
I brist på den vanliga gitarren spelade jag guitar hero förut. Fan vad jag är nörd. jag skriver ju att ja gjorde de i alla mina inlägg XD Men men, har man inget bättre att skriva om så... :P Jag klara bossen idag! :D det betyder att jag varvat spelet ! woho :) Men nåra bonuslåtar har ja kvar att klara.

Over and out!

Betrayed

Morgonen var kall, mycket kall. Fick skrapa rutorna på bilen. Kallt, mycket kallt.
Disen hängde tung i luften likt en vattendroppe på ett blad efter ett uppfriskande ösregn, fastän det var minusgrader.
När ja skulle åka hem märkte jag att i princip all luft i vänster framdäck hade försvunnit. Så jag krypkörde till närmsta bensinstation för att reglera luften i samtliga vinterdäck som nu sitter på. Än så länge håller sig luften i alla däck... hoppas de inte e nån punka bara... vill inte lägga ut pengar på skitsaker!

Jag har märkt att jag just denna kväll är MYCKET lättirriterad. En skitsak fick igång mig. Nu stör jag mig på så gott som allt.
Hoppas morgondagen blir bättre.

Det var länge sen vi repade med bandet också, det tär nog lite på mig.

Jag har märkt en sak med mig själv den senaste tiden. Jag är alldeles för öppen. Känns inte som jag har något privatliv. Jag tänker att jag inte ska berätta just en sak för allt och alla. Men likt förbannat kommer det ut ändå. Jag måste lära mig att vara försiktigare. Jag får känslan av att mitt liv ligger splittrat, över alla andra. jag har inget samlat jag. Nästan som ett färdigt pussel man tappat i marken, allt finns där, men det sitter lixom inte ihop.
Så från och med nu ska jag försöka att inte säga allt till alla. Så förvänta er inte alla smaskiga detaljer i framtiden och om ni vill kan ni hjälpa mig genom att inte fråga så förbannat mycket. Visserligen är jag bra på att få folk att fråga frågor om de saker jag vill berätta, men försök motstå! :P
Detta är inget jag mår speciellt dåligt av, men det ger en olustig känsla i kroppen när man tänker på det.

Fredens

Lou

Jag vill bara konstatera att sista bossen på expert på guitar hero är tamejfan omöjlig att klara. Visst det låter jävligt nördigt, jag är nördig av mig, så är det bara. Inget direkt jag skäms över. Men jag tycker de e kul att tracka mosse för att va nörd :D han blir så jävla arg :D haha. Han har klarat den bossen för någon vecka sen btw, så han är nog nördigare än mig XD hihi.

Håller på med hälsoprojektet nu. Går faktiskt ganska bra. Men jag tog en rast o spela lite guitar hero. Men nyss fick jag damp på skitspelet och nu är det mat snart så ja tänkte fortsätta efter det.

Oj, jag hade faktiskt inte så mycket tankar att ventilera. Eller jo en kanske.
Man löser ingenting genom att ignonera och vara dryg. Det skapar bara flera problem.
Tänk på den ni!

Tchüss!

Usch

Skola imorrn. Usch. Jag är verkligen inte peppad. Finns bra mycket andra saker jag hellre skulle vilja göra. BLÄ!

Blev varken gym eller bak idag... lite synd. Men istället åt jag med mormor och bytte hjul på bilen, slant en gång o slog upp tummen på stänkskärmen. Det sved lite kan man säga, lite extra med denna jävla kyla :P de va is på marken så minusgrader vare ju i alla fall... Men nu är jag väl lite säkrare ute på vägarna i alla fall :P

När jag kom in efter hjulbytet väntade ett helt fat med kakor och hallon te :D Det var nästan för bra. Ni som inte testat hallon borde definitivt göra det! Lite honung hade jag i också, precis som vanligt :)

Skola imorrn ja.... som vanligt håller jag sällan de saker jag lovar mig själv - speciellt när det har med skolarbete att göra. Jag har en avslutande uppgift att göra tills på tisdag i Idrott och hälsa B. Jag tänkte göra den någon gång på lovet för att sedan finputsa den på måndagen. Men nu har jag lärt mig att jag ska bestämma en viss tid, ett visst klockslag, för att göra sådana saker.
Som ni kanske redan listat ut har jag alltså inte gjort den än. Så de får väl bli ett sista minuten projekt, precis som det brukar bli när det gäller mig. För nu orkar jag fan inte med den skiten. Men förra fick ja ju VG+ på så man kan ju hoppas iaf.

Fick lite dåliga nyheter gällande en kompis igår också... aldrig kul när sånt händer. Men livet går vidare, kan bli minst lika bra som förut! Det är jag ett levande exempel på :)

U go girl.

Fantasi

Fan va svårt de e o komma på rubriker :P

Allt blir inte riktigt som man tänkt sig. Inget skridskoåkande igår... de tyckte vi va för få, synd tycker jag nu när jag sett fram så mycket mot det.
Men inte hänger jag läpp för det! Det blev en lyckad utekväll me polarna på kvällen! :D Vi firade Mosse med att supa ner stackarn totalt XD Inte säger man nej på sin födelsedag, så är det bara. Så jag knäckte en öl när jag steg ur huset mitt och styrde mina fötter mot vilbergen och mosse för ett förkrök.
Träffade förresten många trevliga personer ute igår. Gamla klasskamrater, och ett par som hälsade på mig fast jag inte har någon som helst aning om vilka de var XD Sedan sa någon att en av dessa personer kallades Loka, då ringde det en liten klocka i huvudet mitt. Men nu ska ja inte flyga iväg allt för mycket i mina tankar... De var rätt virriga igår om man säger så...

Men nu om 20 minuter bär det av ut till klinga och GOKART!!! :D ett sånt där litet grand prix ska vi köra, hur kul som helst! :D

Jag vet inte om de där bakis brustabletterna ja köpte funkar. Men jag tog två innan ja somna, precis som man ska. Vaknade med solen skinandes rakt i ögonen. Men jag var för bakis o trött för att åtgärda det. Så min fina syster fick göra det åt mig XD Men jag är nästan inte bakis nu över huvudtaget, så lite kanske de hjälper trots allt!

Nej nu ska ja göra mig i ordning inför gokarten, kanske spela en liten truddelutt på gitarren innan.

Hejs

RSS 2.0