Time Machine

Igår kväll åkte ja o en kompis en sväng ut till svärtingeskogarna för att hälsa på en liten fest. Väldigt trevlig fest faktiskt, bara eber folk dock... och nåra fransmän :S

Den här helgen kommer ja plugga allt för mycket matte... idag och imorrn, sedan blire säkert lite på måndag kväll också.... har ju som sagt prov på tisdag! =/

Och modo missade slutspel, FAN. jävla idioter får skylla sig själva om de spelar så kasst.

Black sabbath e ett bra band!

Juste, Sälen helgen efter påsklovet!! :D :D :D Med grabbarna!! =) så jävla kul de ska bli! Afterski o hela baletten. Så otroligt skönt att bara åka me kompisar! vilken frihet! Kommer bli en av de roligaste helgerna i mitt liv =) Men vi ska ta ledigt torsdag och fredag den veckan, så vi kan åka lite mer.

Jennifer Lopez har försäkrat sin rumpa - för 1,5 miljarder euro.

Last Kiss

Hmm... nu vare ett tag sen ja skrev. Både det ena och det andra har kommit ivägen, sen har jag inte orkat heller :O

Höll ett litet tal i skolan idag. Ja pratade om myror och huruvida de hjälper varandra vid eventuella hål i vägbanan.
Vägarbetarmyrorna lägger sig över hålen, och skapar en bro åt de andra, som bär på maten. Är hålen större än en myra hjälps flera myror till för att täcka hålet.
Skulle de inte hjälpas åt på det här sättet skulle det bli trafikstockning! Och födan till stacken skulle minska med en tredjedel! :O

Fick lite småpanik när ja inte kunde logga in på Spotify förut, trodde nån hade hackat mitt konto, eller att alla gratiskontona upphört att fungera.
Men jag hade bara caps lock i när ja skrev mitt lösenord XD haha, så då drog jag lite av en lättnadens suck.

-De bara lägger kniven i magen så är man död sen!

Oasis - Waiting for the rapture. Introt till den skulle lika gärna kunna vart ett intro till en Wolfmother låt. Exakt samma stil! 70-tals rock ftw!

Dagens lilla intressanta fakta hittar ni först i inlägget =)

Photoboth

Igår såg jag pineapple express igen! =) Nästan lika bra som första gången, men inte riktigt :P Skratta inte riktigt lika mycket, men jag fick lite sällskap iaf =)

Bakade bröd häromdan också, fasen va gott de blev! Allt möjligt skulle va me. Torkade aprikoser, ett äpple, solrosfrön, pumpakärnor, bovetemjöl o massa coola saker =D Riktigt bra att käka efter man tränat - tror jag. Man ska ju käka frön o frukt, så... De måste va så helt enkelt.

Tränade idag, var på ett riktigt träna-humör idag, riktigt skönt! :D Efter siste grejjen ja körde såg jag stjärnor framför mina ögon, jag vet inte om det var för att jag var så trött, eller om det var för att de va en as ljus lampa i taket där jag tittade när jag låg där på bänken.
Jag körde ganska mycket rygg idag, och dessutom var jag tvungen att skotta flera ton snö när jag kom hem. Min rygg kommer bli så jävla stark! =) Plogbilen hade lagt en asstor snöhög precis bakom min bil, som ja va tvungen att skotta bort för att kunna parkera som vanligt igen. Fick ta av mig både mössa o jacka.

Igår spelade vi i sörping, o de gick faktiskt väldigt bra! nya låten satt som den skulle - så gott som i alla fall =) Men lite besviken blev jag att en kompis uteblev =/ Hoppas vi ses i Hageby istället! =)

Nirvana e jävligt överskattade! Smells like teen spirit e nästan den enda bra låt de gjort :S hmm.

Spelet Tibia skapades egentligen för ett skolarbete!

Bacon

Nu har jag tränat två dagar i rad! =) bara för att chocka kroppen lite efter en veckas vila XD känns bra, trivs på friskis =)

Basta nyss me lite polare, blev bara tre, eftersom en annan hoppa av :P buuuu! Men de va skönt som fan!

För er som inte vet - bacon e bland det godaste som finns! =) MUMS. Kött i allmännhet är hur gott som helst! mohaha

Marigold

Äntligen börjar jag bli frisk!!

Gud vad skönt! Har precis vart o lirat den sista rinkbandymatchen för säsongen, en vinst blev det! Men inget mål för min del :( FAN! gjort mål i alla säsongens matchen utom denna... så sjukt irriterande. aja, vi vann me 8-4 tror ja i alla fall, o de e ju kul o vinna för en gångs skull XD

Imorrn ska ja gymma skiten ur min kropp. Så jävla olägligt ja köpte mitt halvårskort på friskis då! Hann träna en enda gång, sen vart ja sjuk. Så nu får ja allt ta igen de gånger ja missat! =) kommer få sån jävla träningsvärk, det har jag längtat efter =) wiie.
Sedan ett sista rep innan helgens spelning i söderköping, tyvärr e vår gitarrist o åker skidor hela lovet så han kan inte va me =/ men han kommer i alla fall hem till spelningen :P Vi tänkte först o främst slipa till det sista på vår nya låt, synd att han inte kan vara med, men han får hänga på så gott han kan! :D
Titta gärna förbi! Vi spelar på Focus, gratis inträde! Så varför ens tveka?

Man andas in en liter av andra personers anala gaser (fjärtar) - VARJE DAG!

Intro

Jahopp, då var spelningen i motala avklarad. Ganska skönt trots allt. Med sjukdom i kroppen var det ganska jobbigt att sitta där o banka. Jag höll också ett litet förkrök här i huset igår. Men festen vi drog på sen var verkligen inget att hurra för, nej den var faktiskt direkt dålig! Hugo i kubik.

Va nyss o åt hos mormor som fyller år på tisdag. Dagen då vi ska spela vår sista rinkbandymatch. Hoppas verkligen jag hinner bli frisk tills dess! fasen sista matchen kan man ju inte missa! Mot de som ligger sist i serien också, så en vinst blire nog. Spelningen på lördag ska bli skitkul också! I sörping... hoppas vi kan få till vår nya låt tills dess =) tror de...

Fan va ja hatar att vara sjuk! Ingen träning, frustrerande! kan bara sitta här hemma o snora. Jag snyter mig säkert en gng varannan minut. Min näsa gör ont, den är sådär torr o jobbig =( borde uppfinna ett snytpapper med någon slags återfuktande medel i. Bra idé, ska nog maila Särla, de kommer bli en storsäljare. Jag vet i alla fall en som skulle köpa mängder.

Man förlorar 3 hjärnceller för varje slag mot huvudet

End Where I Begin

Satte mig precis framför datorn efter sett filmen Eagle Eye... ganska cool faktiskt, nästan lite science fiction. En dator som försöker byta usa:s regering efter att de dödat oskyldiga i jakten på terrorister. Detta genom att leda många personer genom telefonsamtal och andra vägvisningar på allt elektroniskt.

Får en att börja tänka lite kring all denna övervakning som bara blir allt mer omfattande. Allt detta kontrollbehov vi har - med syfte att göra vardagen säkrare för oss. Med denna film vill de nog ha sagt att resultatet av mer övervakning inte ger större frihet - tvärtom.

Jakten på frihet fångar oss.

Idag vare en vanlig dag på skolan, men sen blev det ett riktigt trevligt fik med två chooooompizar, som skulle visa sig bli tre efter ett tag. För att sedan bli åter två igen.
Efter det såg vi ungefär halva Borat filmen, inte lika bra som första gången, men den håller helt klart måttet än! =)

Man tillbringar 6 månader av sitt liv på toaletten
Jag är rätt säker på att jag redan nämnt det, men ja tycker de borde va mer :S eller vad tycker ni?

I need you so much closer

Idag har jag både tränat och solat =) Så jävla skönt de e att somna i solariet! Inte alls ovanligt att jag gör det... Helt galet härligt att bara höra allt försvinna, för att sedan vakna, utvilad och färdigsolad. mmmm

Lyssnade på lite Pearl Jam igår. Jag tyckte sångaren lät jävligt bekant, det MÅSTE vara Eddie Vedder, måste måste!
Jag googlade lite, och fann att jag hade rätt! =) Det var just vad han var.
Riktig skön musik äre också. Rekommenderas starkt! =)

Sköldpaddans revben sitter utanpå kroppen (i skölden)

Men gör något åt det?

Äntligen av med baksmällan! woho =)

En jävligt rolig kväll igår faktiskt. Privatfest hos en i eneby. Ingen aning om vem de va, men jag vet att hon hade en jävligt najs skogarderob som funkar alldeles utmärkt till att sitta o dricka öl i... :S sjukt.
Ont i höften har jag också, måste ha ramlat. Jag är ett drägg, utan skägg. Jag gillar ägg!

Idag hjälpte jag ebersteinska föreningen med att skicka ut en hel jävla massa kuvert till alla medlemmar. Bland annat herr Stubbe. Inbetalningskort.
Lärarna har ju ffs hur mycket gratis kaffe o choklad som helst! En maskin som bara står o spottar ut det till höger och vänster. Jag drack jävligt mycket choklad ska ni veta.

Damage Cage

Igår blev en jävligt bra dag faktiskt.

Vi blev klara med ett projekt i konstruktionen, sedan somnade jag typ på fysiken... Okej, ALLT var inte bra XD haha.
Sen gymma ja me en kompis, gick skitbra =) new record once again :D Efter det så spelade vi fotboll i idrottshallen... sjukt jobbigt!
Men här äre inte slut! nä nä. Sedan fråga en kompis om ja skulle hänga me ut till yxbacken. Jag kunde inte bara säga nej! :P Tänkte att nu när de inte varit allt för kallt äre nog inte så jävla isigt som det brukar vara där ute. O de vare inte heller! Riktigt lyckat faktiskt.
Vi åkte en sväng förbi hoppen i familjebacken, och jag kunde bara inte motstå att testa! Först när ja stod ovanför hoppet, för att invänta rätt tillfälle att hoppa så kommer jag ihåg hur mycket jag saknat detta! All adrenalin, förväntan över någon sekunds luftfärd, beslutsångest vilket trick man ska göra, hur mycket fart man ska ha. Det var två riktigt härliga säsonger jag sysslade med detta! åttan o nian tror ja de va. Eller om de va nian o ettan.

Jag gjorde ett hopp för att känna lite på hoppet. Sedan bestämde jag mig för att testa en liten 360. Andra hoppet på två år. Vågat, men så jävla gött me adrenalin =) Även fast de inte är i stora mängder så känner jag hur pulsen ökar sekunderna innan jag sätter av i full fart mot hoppet. Jag satte hoppet, klockrent. De va så roligt att ja gjorde en 360 till XD Om inte ännu mera klockrent.
Jag är faktiskt imponerad av mig själv. Att jag fortfarande kan, 2 år senare (eller om de va 3). Riktigt stolt. Det kanske märks...

Träningsvärk idag? Japp. Men inte i benen, bara lite. Mest i mina tuttizar.

Efter vi slutat skolan idag låg det mycket nysnö ute på vägarna. Så ja o 4 kompisar till tog varsin bil o brassa ut till himpa för att sladda lite. Så jävla kul det är! :D rallybana, donuts.
Efter det hade jag tänkt att sola lite. Men när ja kom dit vare inga solarier lediga förrens klockan 5 ! Så ja sket it.
Bara ett träningstillfälle kvar på hälsostudion nu! Sedan blire friskis! =) woho!

75 vingslag per sekund.
-Det är vad en kolibri kan åstadkomma.

You can't steel my love!

Tjoho!

Kom nyss hem från rinkbandyn, som vi så klart förlorade XD haha, men ja gjorde iaf ett mål :P
Ungefär här tog mina saker att skriva om slut :S

Nä just det! Vi va ju o kollade på de geers treor som gjorde en sån där konsert som de brukar göra. Det var den bästa jag sett! Lätt de bästa treorna jag sett! =) Kanske för att jag kände några som medverkade... Men nae, de va bäst helt enkelt =)
Såklart hade de uppbackning av Norrköpings symfoniorkester.

Vi har repat idag också, om än kort. Bara en timme faktiskt, hoppas vi får tillfälle nån mer gång under veckan! för det behövs tycker jag =) Vi flyttade replokal igen, till en som är lite mer "våran", där vi spelar på vårt eget pa-system, skönt som fan. Ska dra dit en kaffebryggare också så e allt klockrent! :D Vi delar lokalen med två salsa band också, vilket gör att det finns mycket mer perkussion än förut ;) vilket jag såklart uppskattar! :D Billigare blir det nu också, i och med att vi nu är tre band som delar på samma hyra som förut.  De ska också bidra med ett kylskåp och en mikro =) Nu äre bara en soffa som fattas, sen är allt vääääldigt chill =) Några backar öl också ;) hihi

18 grader är den lägsta kroppstemperatur någon människa överlevt...

The ice is getting thinner

Idag har varit en ÄNNU tråkigare/segare dag än gårdagen. Det enda jag gjort är att träna och sola. Jippi...
Denna helg har varit allt annat än bra. Kompisar som gör saker du inte vill, kompisar som sviker, vad gör man? Finns inte mycket att göra. Det börjar fräta inom mig, som att jag ska explodera, vilket jag troligtvis snart också gör. För allt som jag ska göra är pisstråkigt. Skola, omprov, bajsa, kissa, BAH
Denna tristess, jag skulle nog aldrig palla att delta i Robinsson, eller kanske. Där kämpar man ju i alla fall mot ett mål, man har folk omkring sig, inte nån jävla syrra som stänger in sig med sin pojkvän på sitt rum i två dygn (!).

Nu vill ni nog inte höra mig klaga mer.

Btw, både modo och hästen förlorade i helgen.

RSS 2.0