"In God We Trust"

En middag hos mormor, ett uteblivet rep, halva Farenheit sedd. Där har ni min dag :P
Oj vilket skrivarhumör jag var på förut... men det har försvunnit lite nu, men det tar sig nog :)

Jag såg som sagt halva Farenheit förut. Med Michael Moore, jävligt skön snubbe. Skulle mycket väl kunna tänka mig att bli som honom någon gång...

Irak kriget vare ja. Så jävla onödigt. Först äre terroristerna som ska ut. Sedan äre Hussein som är dum. Sen har dom kärnvapen.

Dom skyller på Al-Quida och allt möjligt, (haha usa lär läsa det här inlägget för att ja skrev Al-Quida :D hoppas inte bara FBI knackar på dörren som de gjorde hos en som snackade skit om Bush på ett gym) men den man mest förknippar med terrorister och Al-Quida är ju mr Bin Laden. Man är ju så jävla säker på att han håller hus i Afghanistan, så varför inte invadera dom? Jag ser helst att de håller trupperna hemma, men varför inte Afghanistan om det nu är terrorister de är ute efter? Skapar de inte flera personer med hat mot usa om man håller på och invaderar länder hit o dit? Mr Hussein. En galen diktator som förstör hela mellanöstern - enligt usa. Nu när han är störtad, så jävla mycket bättre det är nu - NAT. Landet kanske är lika korrupt som alla säger, med gerillor o skit. Då kanske inte en demokrati är det bästa? Med ständiga revolutioner och försök till militärkupper. En diktator kanske är det bästa trots allt. Jag säger inte att man ska stödja diktaturen, bara att demokratin i VISSA tillfällen kanske är överskattad. Om du frågar vilken Irak bo som helst säger de att det var bättre förr - när Hussein hade makten.
Och kärnvapen. Hans Blix & co åkte dit och hittade inte ett skit. De absolut bästa i världen kunde inte hitta nått, de har inte gjort usa nånting, aldrig vart i krig med dom eller ens hotat dom. Ändå blir dom invaderade. Av soldater som knappt kan sätta sitt eget land på kartan.

Att av ca 50 kongressledamöter har bara en av deras söner/döttrar tjänstgjort i Irak. Det ser ju inte speciellt bra ut. Borde man inte själv stödja det man står för? Nä, de e klart ingen vill skicka sin familj till helevetet, så varför utnyttja de fattiga? De har inget val, ingen framtid. Om de inte går med i armén, säger de som är ute och raggar folk till armén.
De tvingas supporta det samhälle dom lever i. Fortsätter att se till att de rika som verkligen bestämmer i det underbara landet kan bibehålla sin makt och slippa skita ner sina egna händer.

Sedan att Irak bara RÅKAR ha den näst största oljereserven i världen gör väl inte saken sämre. Afghanistan? Pakistan? (Som man vet har kärnvapen) de invaderar man inte.
Varför lägger man näsan i blöt i andras problem? Inrikespolitiken bygger ju nästan helt och hållet på att inte göra det. Så varför ha en helt annan inställning till sin utrikespolitik? Man känner en sorts plikt att hjälpa de stackarna som lever under Husseins förtyck. Varför inte hjälpa de som har det svårt i sitt eget land? Det måste ju få usa att må så fantastiskt mycket bättre. Eller ha en geografilektion till i veckan? Så folket vet att Frankrike inte är en maträtt.

Ungefär här tappar jag nog de flesta läsare :P så jag stoppar här.

Peace out!

Kommentarer
Postat av: Anonym

du tappar inte mig som läsare iallafall! :)

2008-11-16 @ 20:32:16
URL: http://tranquillizer.blogg.se/
Postat av: S

haha det är ganska självklart att de vill åt oljan och att de skyller på annat.

och bin ladin är nog död för länge sen! om han inte har mördats har han nog dött i cancer.



men nu när obama sitter i styret kanske det blir lite ordning på det där förhoppningsvis =)

2008-11-16 @ 22:23:05
URL: http://potatiskvinnan.blogg.se/
Postat av: .-.

USA är redan i Afghanistan och tar hand om Opiumhandeln där som Afghanistan står 90% för.

2008-11-30 @ 15:07:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0