hiyah

Ingen inspiration över huvudtaget :P

Hoppas ni har överseende med detta.

Hat bra.

Living on the frontline

Jahopp, då var fysikprovet avklarat också då. =) gick helt okej, bättre än förväntat.

Idag börjar jag halv 1 !! :D så jävla skönt. Vi ska ha nationella prov idag, den muntliga delen. Vi ska hålla ett tal om två olika saker. Jag ska prata lite om ecodriving och hybridbilar har jag tänkt mig, hoppas de blir bra!

Hm, måste köpa ny skjorta snart, kanske till helgen? vi får se. Sen måsted jag träna också! alla jävla prov tar ju upp all ens tid, verkligen inte roligt... :( men man får väl bara bita i de sura äpplet o köra på, för att kanske bli något i vad som verkar som en allt för avlägsen framtid.

Ärta.

Jag undrar vad som händer i helgen... hoppas på en kanonhelg, men jag har ingen aning om vad som händer som sagt. Den kan bli hur bra som helst, hur dålig som helst. Men det blir vad man gör det till! Så är det med det mesta. Bara man går in för att ha roligt och allt bara kommer till en så har man definitivt större chanser att få en lyckad kväll.

Längtar till sälen! ghaaaaaaaaaa.

Waiting on the world to change

Igår vare krogen som gällde igen. Det var väl helt okej, men inte lika roligt som förra helgen. Men man kan ju inte ha skitkul varje gång - då uppskattar man inte de gångerna lika mycket =)
Nä, privatfester e så mycket bättre. Man kan chilla lite hur man vill.
Har börjat lira lite swing jazz på trummorna här nere :P gaska skönt gung faktiskt, det finns roligare stilar, men man måste ju alltid bredda sina kunskaper! =)

Jag vill verkligen inte plugga fysik. Verkligen inte. så jävla segt, det är nästan ännu värre att inte göra det och veta att man måste göra det än när man väl sitter där med skiten.
Jag har inte koll på mycket nu känner jag :P

En floudthezt kan springa lika fort som en människa!

Alltid samma sak

Varför?

Varför i helvette ska man aldrig kunna vara kompis med en av det motsatta könet utan att de ska bli massa missförstånd, sårade känslor, upprörda miner, sura sms?
Så jävla skevt alltihop. Hatart.

Ska man då försöka "leta upp" nån annan kompis? nä, de kommer sluta på samma jävla sätt.

Bra dag idag förresten :P Först ett försök till fysikplugg hos en kompis, men efter alla dagars av plugg till matte h provet vi hade igår (fick ig) så orkade inget göra ett piss. Vi satt hellre o solade på verandan, utan tröjor - wohoo.

Efter det drog några av oss till linköpings badhus =) Det var kul. Men inte alls i närheten av så kul som det var när man var liten. Då kunde man springa runt i flera timmar. Upp för alla trappor, ner i rutchkanan, för att sedan göra samma sak åter och åter igen. Ibland önskar man att man var lite. Inga besvär, möjligtvis att man inte har något lördagsgodis fastän klockan är 11 på lördagsmorgonen! Allt vad kärlek och relationer handlade om var ointressant. Man var helt uppe i stunden och tänkte bara på hur man kunde ha roligare. Och just nu, vill jag bara ha roligare.

Bara lite roligare.

Lawman

Igår vare utgång me grabbarna! Fan va kul de va!! =)

Kvällen började med en pizza o en öl nere på pizzerian. Sedan drog vi o förfesta ett ganska länge... men de va också skitkul! =) väl ute på krogen träffade jag hur många jag kände som helst! Det är väldigt trevligt.
O eftersom vår skjuts hem hade stängt av telefonen fick vi gå 68546345 jävla mil hem. Från Otten. DET var jobbigt as hell! tog en timma ungefär tror jag.

Annars hare väl inte hänt så där jätte mycket, sitter här lite halvbakis, mår inte allt för dåligt. Och nu ska ja ner o käka frukost! mmm =)

Glykogenet i vår kropp innehåller så mycket energi att de skulle kunna starta en moped i nerförsbacke.

Fredens

Haunted

Va o tränade igår. O överansträngde ryggen! =( så jävla ont ja hade igår kväll. Har jävligt ont idag med, kan knappt böja mig. Men igår vare värre! Kunde knappt böja mig ner för att dricka ur handfatet på kvällen. Hemskt.

Dom här Disturbed - riktigt bra band faktiskt. Riktigt tungt, men ändå med bra riff osv, det som bla slipknot bara lyckas med under 30 sek var tredje låt ungefär. In Flames är ett riktigt bra band också, men lite långtråkigt ibland.
Gillar speciellt en låt me Disturbed. Haunted. wiie =)

Åt kebabtallrik idag.

Nu äre pärl sylt som spelas.

Mucky Fingers

Jahopp, då var sista deltävlingen i rockkarusellen spelad då! Då äre bara hoppas på att man kommer vidare till semin.
Ni som inte var där igår - ni missade något! De va najs som fan. Rätt mycket folk... Men knappast någon av mina kompisar... de backa ur =/ buhu. Men de får väl komma på semin istället då =)

Sedan lite mys hos en annan trummis. De va jävligt chill faktiskt. Men nu har jag bilen ståendes nere vid netto på albrektsvägen, hoppas ingen förstör den =( Får hämta den lite senare idag, när ja ska ner o träna.

Det var kvinnor som uppfann skottsäkra västar, brandstegar, vindrutetorkare och laserskrivare
De kanske är rätt bra att de finns i alla fall!

Flowwa powwa

Nu är det bokat o klart! Sälen helgen efter påsklovet! WOHO! :D

Ida har ja tränat, o spelat innebandy.

De ska bli så sjukt jävla kul o spela på lördag! Kom dit för i helvette! Då menar jag alla! (alla). Jag blir glad vem jag än ser =)

Imorrn nattinnebandy =) ska bli kul!

Unintended

Jag kan inte hålla mig! Sälen helgen efter påsklovet. Så jävla klockrent... Hoppas nu vi får stugan bara, annars kommer ja slita snoppen av anders.
Vi pratar om det nästan hela tiden :P för mycket. Inte minst när vi ska plugga matte inför provet imorrn... de går fan inte. Alla konstiga ljud folk gör, konstiga melodier man nynnar på, felsägningar. Man viker sig dubbel av skratt - om och om igen. Tack vare den där förbannade matten. Som ändå är lätt jämfört med jävla matte H jävel. För om det inte vore för matten så skulle vi ju aldrig suttit i det där grupprummet - gjort de ljuden eller sagt de konstiga sakerna. Skolan är väl helt okej ändå, om man bortser från allt skolarbete... hmm.

Nu har jag precis druckit upp mitt kaFe, ätit min bulle och smaskat upp sista biten kladdkaka =) Den vi gjorde i lördags du vet =) mohaha.

Las Vegas besöks årligen av över 38 miljoner människor!
Nån gång måste man ju besöka Las Vegas! Det är bara ett måste.
Jag ska ha satt foten på alla världsdelar. Någon gång. - Hm, antarktis kan få vara, fastän de vore coolt o ha vart där. Men jag hatar HATAR kyla, så de blir nog inte så bra :P

RSS 2.0