Faint

Jahopp, då vare nyår. Ut o festa gärnet helt enkelt, inget att spara på. MEN, ingen tvådagars-bakfylla får inträffa. Som efter midsommar, jag drack inte speciellt mycket då, men jag blev bakis dan efter, och dan efter det! Så jag stog där på jobbet o mådde skit helt enkelt, INTE kul.
Nu är det ju så att efter många turer fram och tillbaka ska vi ju spela på Black Horn på fredag, och då vill jag absolut inte vara bakfull! uschamejjen!

Nu ska jag ner o spela av mig lite på trummorna mina, kanske tänka ut ett och annat till solot på fredag, det kan behövas. Helt fria händer har jag. Men det blir nog improvisatioin, precis som alltid annars! HAHA. Men de brukar ju gå vägen, så ja får köra på utav bara fan ;)

Synd att inte david kan delta, kommer låta lite tomt, men så fåre bli! Lite sent att ställa in nu kanske XD

Ha nu en bra kväll allesammans! För det ska fanimej jag ha!  =) Tare lugnt me raketerna!

Lite passande till en festkväll:

Man spenderar ungeför ett år framför en spegel.

Kite

Idag efter ja o åkt skridskor så ringde de från black horn o ville boka oss till kvällen på fredag, den 2:e januari. Jävligt kul när man blir uppringd sådär :) Jävligt bra att få komma ut lite innan rockkarusellen, kanske folk känner igen oss lite i alla fall. Lite extra spelrutin med alla nya bandmedlemmar skadar ju inte heller direkt. Ska bli hur kul som helst! ;) Inget betalt, men mat och nåra öl under kvällen är vi garanterade i alla fall, o de e ju inte fy skam det heller =)

Imorrn har ja tänkt gymma för första gången på typ en o en halv vecka också. Jag känner mig jättevek o klen =/ ska bli asskönt o komma igång med det igen! :D

På tal om svampar:
Den största njursten som hittats i en människokropp vägde 6.3 kg
UUUUUUEEE! jävla basketboll?

Better

Vissa tillfällen idag har ja känt en sån där oförskämt bra känsla i kroppen. Då man mår så jävla bra. Det är fantastiskt, man borde ha den känslan minst en gång per dag, den är väldigt skör, kan bli spegelvänd av en enda kommentar eller whatever, men innan dess så svävar man på moln.

Skridskor idag, med bonden och älgen, sjuuuuukt mycket folk, så gick inte att skjuta så mycket, men vi ska åka imorrn också, innan den frivilliga matten XD haha måste verkligen gå på den... fattar inte tillräckligt mycket inför provet i matte H som kommer i början av nästa termin.
En liten chillkväll igår också :) Riktigt trevligt faktiskt, såg på den femte sågen, men jag har inte sett någon såg innan så ja fattade inte lika mycket som de andra XD plus att ja kanske va lite dragen fortfarande, men den var helt ok! Läskigt med hand-splittarn bara... usch.
Jag fick sova i skarven i en dubbelsäng, i skarven mellan två täcken.

Matilda sa nått riktigt speciellt igår, kommer inte ihåg vad det var, hade tänkt ha det som sista fras här i dagens blogg, men ja låter det va tomt. Om jag kommer påre lovar jag att skriva in det så fort jag kan ;)

Teaser Japanese

Riktigt bra rep igår, det börjar ta sig! :D

Sedan bar det iväg ut. Men det hade ju typ alla andra i Norrköping också tänkt. Även fast ja o en kompis trängde oss först i kön utanför Hugos stog vi där i en halvtimma, sen sket vi i det eftersom våra andra kompisar va sist o skulle dra till ett annat ställe. Vi hängde på, men sen drog ja hem o sov, vilket jag inte ångrar. Mår bra nu, så de så :D

Jag verkligen längtar tills jag får uppleva känslan av att stå på scen igen! Det är hur härligt som helst. Det är en känsla alla borde få känna, allas blickar riktade mot en själv och resten av bandet. Man känner sig som ett lag. Man blir jävligt torr i halsen (ta med vatten!) men det hör till. Hmm... jag trodde att ja kunde bre på ganska mycket här som jag brukar :P Men nu är jag ganska tom i skallen =/

Om man la ihop styrkan i alla kroppens muskler skulle man kunna lyfta ca 25 ton!

Inte igen!

Fan, jag tror jag håller på att bli sjuk.
Jag har en sån där konstig känsla i halsen och bihålorna. Jag tänkte träna innan dagen rep, men när jag vaknade med denna känsla ville jag inte göra det värre, utan la mig på andra sidan o sov en timma till.
Fasen jag hatar att vara sjuk, man mår piss, men värst av allt är att inte kunna träna! Vingklippt. Shit! jag ska ju åka skridskor på söndag, hoppas jag blir bättre tills då! Annars skiter ja i det och åker ändå :O

Ett riktigt bra rep idag, utan david. Den jäveln kan ju aldrig repa, får se hur länge han stannar i bandet, det avgör han själv. Men vi jobbar på bra med vår nya basist och vi blir allt tajtare o tajtare! Kommer bli skitbra det här :)

Nickelbacks och 3 Doors Down:s sångare låter sjukt lika! (är det samma person? ) :O nä :P

God jul!

Hump De Bump

Tänk hur humöret bara kan ändras snabbt. När jag gick upp för trappan hit till datorn var jag lite deppig faktiskt, tankar åt både det ena och andra hållet.
Men när jag satte mig o läste ett mail ja fått av rockkarusellens crew med tider för en deltävling vändes allt uppochner, den här gången åt det bra hållet =) Fixade lite me vår myspace, la in våra kommande spelningar där så folk vet var vi kommer hålla hus. Det är inte så många än, men de brukar ramla in lagom till våren. Precis som jag vore erfaren... haha. Vore riktigt jävla sanslöst sjukt bög-kul att dra på en turné. Typ Japan? USA? Tyskland? Såg "de kallar oss artister" eller va de heter me The Hives för nån månad sen. Så jävla taggad ja blev. De är jävligt bra btw, men knappast världens bästa band, som de själva säger sig vara. Enligt mig ska man va riktigt jävla grym, men ödmjuk o försiktig. Då är man riktigt cool. Lixom äh, nae de är ju mycket bättre, sen går man upp på scenen, självförtroendet bara lyser om en o får alla andra band att tappa brallorna. DET är coolt.

Imorrn ska vi repa heeeela dan. De passar så jävla bra. David jäveln kommer inte kunna va me på vår första deltävling, så ja john o erik får klara oss bäst själva :P men de kommer gå galant! John e en riktig jävel på gitarr också ska ni veta! :D De e han som lirar gitarr på alla våra inspelade låtar btw, förutom Inhale... nån mer också tror jag.

Nä nu e livet riktigt bra faktiskt, fan va skönt att man kan känna så här ibland också :)

Giraffer är stumma, men de kan fnysa så de hörs.

Jullov!

Nu är det äntligen jullov! fan va skönt de ska bli! :D sista dan idag på jobbet. Kommer väl sakna lite de helt sjuka konversationer man kan ha med sina grannar, men mest skönt att slippa känslan i hälarna och ryggen efter 8 timmars stående =/
Imorrn blire skridskor med SanziL och Snowzen. Kanske Svetti hänger på också? Kanske Mosse. Kommer bli helt sjukt kul. Har inte stått på is med hockeyklubba på säkert fyra år! Undrar hur bra ja skjuter nu egentligen XD

Hoppas kunna åka lite mer skridskor nån gång under lovet, säg bara till så åker vi, igen och igen.

Hmm, kändes som det skulle bli ett långt inlägg idag... men icke.

Jag sov lite förut, feels gut.

Ni som gillar hästar. ni är inte coola. Jag är cool. Därför ska jag, om jag någon gång ska börja rida, rida en björn. En fullvuxen björn springer lika fort som en häst...

Nä nu ska ja käka den stora vita chokladbiten som finns i mitten på alla alladin askar! mums!

Ömma hälar

Det har inte blivit så mycket tid över för bloggande den senaste veckan!
Kanske inte så konstigt när man kommer hem klockan halv 11 på kvällen, ashungrig och fötterna helt trasiga.
Inte heller mycket tid över för att träna =/ har bara blivit en gång den här veckan, men idag har ja tänkt dra ner o köra lite. Kanske sola lite också =) De va egentligen meningen att ja skulle titta på ens avslutning idag, men de blev ändrade planer. Men jag ställde inte klockan helt i onödan, jag hade troligtvis sovit bort hela dan annars, och varken hunnit gymma eller sola innan. Får nog bli en lunch på max innan också, fy fan va dyrt XD haha. ja e faTi.

Vi ska spela första deltävlingen i rockkarusellen antingen den 16:e eller 17:e januari, då räknar jag med erat stöd! :D Inga nämnda, inga glömda. Vi måste repa som jävla galningar, vi ligger verkligen efter, med ny basist o allt :S herregud. Men de ska nog gå bra i alla fall =) Hoppas jag i alla fall... XD hihi.

Nä nu ska ja ner o slänga i mig en macka, innan jag kastar mig i bilen ner på stan :) mihiha

Det är fler som träffas av blixten varje år än som åker fast för fildelning.

Solitary shell

Fy fan vad arg jag är. Ibland får man vara arg, jag är inte ofta arg. Men när ja e arg blir jag jäävligt arg. Då kanske folk börjar förstå att inte fortsätta göra samma misstag om och om igen? Nä. Tydligen inte.
Ett litet telefonsamtal är väl inte för mycket begärt? eller bara ett litet sketet sms? nä. Skit i Simon.

Detta är troligtvis min baksmälla.
För så är det fan med allt. Har man det riktigt bra, har riktigt kul eller bara njuter av livet kommer det alltid en djup jävla svacka när allt känns piss o man vill nästan bara börja gråta. Tänk er, ALLT fungerar så... Vi kan ju börja med en vanlig fylla. Helt fantastikt... ända tills man vaknar. En riktigt bra helg! Sen börjar skolan. Ett lååångt o skönt sommarlov.... sen börjar skolan. Ett förhållande... Bra så länge de varar ändå tills man inte längre räcker till, fått nog av varandra eller att någon dör. Finns det något som man bara tycker är kul, som sedan alltid är kul och inte för något negativt med sig? Det finns det säkert, men just nu ser ja inte något.

Jag är inte deprimerad, kroppen mår som aldrig förr (kanske lite trött), men jag är bara så jävla arg. Som ett bi ungefär, då kanske ni kan tänka er! ghaa, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Inte kan ja gå ner o banka skiten ur mina trummor heller, för morsan pluggar o syrrans kompisar kollar på teve. Det känns som att man bara vill springa för livet, men man sitter fastspänd i väggen. Man skakar o sliter, men kommer ingen vart, frustration. Synd att jag inte är någon rockstjärna med ett fint, ännu helt hotellrum som jag bara kan demolera och orsaka total förödelse.
Jag borde njuta av den sista lediga kvällen innan helvetesveckan, men det går inte. Fan va synd.

Jag vill ha någon som räddar mig, någon jag kan luta mig mot när det klämmer som mest.

Tror ni ja orkar skriva något kul nu?

-Glöm det.

Sköning

Krogen igår... va jävligt najs! träffade hur mycket folk som helst :D precis som de ska va :) sen fick vi skjuts hem också, fy fan va skönt de va!

Nu sitter ja här medan de andra kollar på erik o mackan. Ett avsnitt ja redan har sett =/ så just nu har ja inte så värst kul, men den här helgen har varit precis så bra som jag förväntat mig :) om inte bättre... hihi

Fy fan va hungrig ja e!
Har bara käkat en färdig-pizza från ica idag :S två chokladkakor och ett kokt ägg =/ nästan lite ont i magen :( Juste, åt en macka förut, och en pepparkaka.

Mitt huvve e rätt tomt nu

Ät en jordnöt - eller en kilometer gurka - Det spelar ingen roll! ni får ändå i er lika mycket fett!

Flickorna på teve två

Det är ni som får jorden att gå ruunt... lala :P

De två senaste dagarna har varit jävligt bra faktiskt. Jag försov mig dock igår IGEN. andra gången på samma vecka :S vaknar ovanligt utvilad, ahhh.... VAD FAN ÄR KLOCKAN!? SHIIIIIT halv 11 noooooo! då drar ja till maten och hakar på lektionerna efter den...  Det funkade i måndags, men igår vare ju så att vi hade ju inga lektioner efter maten :S så ja missa hela dan... KUL! jävla skit. Som tur är har vi redan haft prov i de ämnen som ja missade... pjuh, men matte H och fysik är ALDRIG bra att missa.

Bänkade nytt personbästa igår! :) wiie nu är jag starkare än någonsin ;) nästan som en björn... nästan. Sedan vare som vanligt bollsport, den här gången fotboll och handboll, inte lika kul som innebandy, men jag kan ju inte få som jag vill varje gång :P hihi.
Har fortfarande träningsvärk i ljumskar o svank efter rinkbandyn, som jag för övrigt kommer missa nu på tisdag eftersom jag ska jobba 15-22 varje dag! :O BAJS! hoppas de klarar sig utan mig...

Denna helg blir kanon! :D om nåra timmar ska ja på väg till anders för att lana lite :D nördar som vi är. Jag, mosse, anders, martin o anden. Så förfest vid datorerna blir att vänta, bara ja inte spiller jäger på tangentbordet, det blir både kladdigt och jävligt svårt att bortförklara för farsan XD haha. På lördan e de "riktiga" lanet. Då kommer också anden o martin ansluta, de har annat för sig ikväll... Library gangsters ska få sån jävla spö på cs så de inte vågar visa sig i skolan sen ;) haha.
Söndag äre rep också! :) full rulle hela helgen :)

Det är kul att bara göra det man själv tycker är roligt. Bara skita i vad alla andra tycker. Tyck att jag är nörd, tyck att ja inte har nått liv, tyck att jag är konstig. Ni kanske har rätt... men jag trivs väldigt bra just som jag är. Jag låter som en emo. Jag kanske är en emo? :O Nae.

Jag gillar inte att bli liknad med Johan Palm. Tänk på det är ni snälla.

Nu ska jag nog sova lite innan kvällen tar sin början!

Over and out

En människa skrattar i genomsnitt 40 ggr per dygn - tycker jag ör alldeles för lite! Och jag kommer skratta betydligt mer än så den här kvällen! :D

Dio

Hello!!!

Igår var en minst sagt stressig dag!
Först skola, sen gym, sen rep, sen plugg, sen rinkbandy.
Jag skickade sms till john typ "glöm inte basen imorrn, vi syns i repan kl 17" Det var då måndag, men jag trodde det var tisdag! (vi brukar repa på onsdagar), ja kom på de precis efter ja duschat efter gymmet, då skicka ja ett till o förklara att ja va lite yr. Då fick jag svaret att de redan satt o vänta på mig i repan XD haha så jag åkte dit någon timme. Mer hann jag inte, så de fick klara sig själva, hihi :) Vår nya temporära basist va me också ;) kommer bli bra till rockkarusellen de :)

Vi vann på rinkbandyn! hör och häpna! Förra året kom vi sist i sämsta serien... nu vann vi första matchen med 14-6 ! herregud... gjorde ett par mål också :) kändes bra att sätta första kassen av alla på säsongen också :)

Ägde sönder på matteprovet idag förresten! :D hoppas på ett vg, de vore hur skönt som helst! Nu äre bara konstruktion o pbl essä kvar... :( Hur jag ska hinna plugga det när jag ska jobba 15-22 hela nästa vecka? :S ingen aning faktiskt, ingen jävla aning. Jag brukar inte vara speciellt upptagen, har ett par timmar över per dag, som nu till exempel. Det är hur skänt som helst! Men de senaste veckorna hare inte blivit så många över. Då har jag sovit.

Har också upptäckt Spotify... bra program! tack saNa, hihi :)

Jag skulle vilja va uppfinnare till någon cool sak som alla behöver, hur coolt vore inte det?
Visste ni att cigarettändaren uppfanns före tändstickan? de e lite konstigt, men så vare!

Tchüss!

Jag är en marackas!

En skön dag idag :) Bara gym, sola och slappa... förutom när ja städade toaletten då... =/ usch.

Jag "glömde" ju matten i skolan i fredags, så inget plugg blev de heller. Fan, inte bra alltså! Med tanke på det kommande slutprovet i Matte D på onsdag morgon :S de blir o plugga häcken av sig imorrn o på tisdag helt enkelt... På något sätt ska jag lyckas klämma in ett gympass OCH en rinkbandymatch på tisdagen... Vafan, de e ju ligapremiär ;) Visserligen är matchen typ halv 10 på kvällen, men vad gör man inte för laget lixom.

Såg på film me familjen förut. Horton. En helt okej film faktiskt. en elefant som upptäcker en civilisation på ett "spec" (sandkorn på engelska). Hade ingen aning om att de ordet existerade... men man lär sig nya saker varje dag! Precis som om man läser slutet på dessa inlägg ;) Men nu finns inte så mycke mer att säga mer än att ni får hare så bra! så hörs vi :) Hoppas jag i alla fall... :)

En kopp "vanligt" kaffe innehåller faktiskt 3 ggr så mer koffein än en kopp espresso - Palla betala mer för en espresso...?

Inget annat har någon betydelse

Igår var rätt galet dom i garderoben i hugos snodde mitt paraply, mina glasögon kom bort liksom den översta frack knappen :S Så jag gled omkring med halvt öppen skjorta... sexigt.
Jag missade också maktkampen, anledningen till att vi gick ut över huvudtaget. Jag dansade loss inne på hugos efter att ha lämnat otten för vad jag skulle tro ett litet tag, men jag dansade på och rätt som det var när ja stog utanför o snacka me nån kom anders o mosse ut från otten o sa att vi vunnit maktkampen XD haha. Kul, tjejen ja snacka me va lärkabock! (de geer).
Sen gick vi hem till anders i kneippen o sov! fy fan va skönt de var! men ack så jobbigt att gå ändå från max, usch. Men man får väl se det som lite träning :D

Jag vaknade med en sprängande huvudvärk, inte roligt alls. Trots att jag druckit hur mycket vatten som helst... flera glas vatten både på otten o hugos, massor innan ja la mig och dessutom två bakistabletter. Vågar inte tänka på hur jag mått om jag inte druckit allt det vattnet... usch. Undra om jag ens hade existerat, kanske skulle jag imploderat i min egen huvudvärk och bara lämnat kvar en liten våt fläck på anders madrass... Hmm... dom skulle nog undrat vad jag gjort XD haha.

Jag kom hem och sov till skidskytte, längdskidor och gud vet vad. Jag sov ju... ja kunde ju inte ha så bra koll. Och nu sitter jag här... med magen full av tacos :D mums!

Jag vill också bara säga att jag tycker det är sjukt konstigt hur många ögon man har på sig när man går på stan... Många fler än ett par...

Hitler hade bara en testikel - Någon som hade komplex?

Fredens!

Träning!

Torsdag idag... det betyder att det är min träningsdag! :D först gym någon timma, sedan någon bollsport i ytterligare en och en halv timma. Fan vad jag är matt, helt slut i hela kroppen!

Imorrn blire åka av! Då åker fracken på igen, för då äre maktkamp på otten! :D Olika gymnasieskolor ska tävla i ölhäv, snuskhäv och citron-ätar tävling. Vi ska naturligtvis ta hem hela schhhejten! Och alkis som jag är kommer den första ölen öppnas 09:30, efter konstruktionen. Full i skolan har ja faktiskt aldrig vart, får se hur kul fysik labben kommer bli då XD fy fan, om man knappt klarar den nykter så... ah, men den kommer nog bli den roligaste genom tiderna i alla fall :D
Synd bara att ja inte kan ta bilen till skolan... måste upp en HALVTIMME tidigare än vanligt då när jag ska bussen :( Men de fåre väl va värt :) Kommer bli en kanonkväll tror jag! någon som vill va fyllechaffis? jag vill helst komma hem på kvällen sen... =/ Jag betalar bra ;)

Nä nu ska ja göra nått annat... typ äta kanske? JA det låter mysigt :) hihi

Kalle Anka har varit förbjuden i Finland för att han hade rumpan bar - Jaa gud vad hemskt!

White Unicorn

POPKÅRN!

Mitt tal gick sketabra! :D ägde allt o alla! precis som ja brukar ;) haha. Argumenterade som sagt för att man ska komma väl förberedd till ett tal... Jag gjorde talet igår... på 20 min kanske XD haha. Fizik prov imorrn då... får se hur de går :P ja tror ha rätt bra koll på läget, så ett vg ska ja väl kunna klämma till i alla fall!

FrisörN har också pillat i mitt hår idag... det blev helt okej tycker jag! bättre än när den där flintisen klippte mig förra gången... Ja klipper mig på modeklipparna... nu vare nån rödhårig tjej som klippte mig. ^^
Sedan repade vi lite me bandet! ett riktigt bra rep faktiskt :) Vi har börjat på två nya låtar med vår nya gitarrist nu, David. Låter very najs :D

Så jag mår bra nu. Riktigt bra faktiskt :) träningsvärk o allt sånt ni vet :) wiie.

Någon som vill åka skridskor på jullovet? :D

Chansen att bli retad av en krokodil är inte speciellt stor... De kan nämligen inte räcka ut tungan!

Brompton Cocktail

Idag har ändå varit en bra dag måste jag säga!

Förut idag på gymmet tangerade jag mitt personbästa på bänken :) Och det kändes bra hela passet faktiskt.
Innan det hade jag matte D, Fysik och matte H, men var ändå på gott humör! :) för det gick ganska bra faktiskt, kanske eftersom vi bara håller på att repetera inför alla prov... aja, så vare i alla fall!

Imorrn ska vi hålla ett argumenterande svar på svenskan. Jag vet inte riktigt vad ja ska prata om än, men jag tror jag ska argumentera lite om varför man ska förbereda ett argumenterande tal XD haha.

Usch, de blir inga roliga inlägg längre... Men de känns som jag blivit en sån där viktig typ som aldrig har tid över längre... Men efter alla prov så ska jag bättra mig! jag lovar! :D

Charlie Chaplin var med i en Charlie Chaplin look-alike tävling...
-Han kom trea

RSS 2.0