ich

Hmm, inte haft någon vidare lusto skriva de senaste dagarna :P Men jag mår alldeles prima ändå =)

Kanske lägger ner bloggen så småningom, får se.

Stöten 2

Helt underbart!

Alla som inte varit iväg på en resa med enbart kompisar - vad väntar ni på?
Det är helt underbart, man kan prata om precis vad man vill, vara sig själv helt enkelt. Visst borde man väl kunna va sig själv när man e me familjen, men de e inte många som diskuterar brudar me farsan, eller super me morsan :P
Verkligen nöjd med helgen! Vi åkte i torsdags, det blev visst så att jag körde hela vägen upp... tog nog 6 o en halv timma ungefär, inklusive en liten felkörning - till Norge. vi börja få lite sms där de välkomnade oss till just detta land, då förstod vi att vi måste ha missat infarten till stöten :P haha.
Men det är inte speciellt långt till Norge, det ligger bara nån mil från stöten, så de va inte så farligt XD

Resten av veckan bestod nästan enbart av skidåkning och festande, alldeles för lite sovande dock, så nu ska ja nog snart lägga mig o sova ikapp de timmar ja missat. Det tar på kroppen att lägga sig typ 3-5 varje kväll o gå upp 9 =)

AT AT AT night...

Stöten yao

Inatt bär det av!

Jag ställer min mobil på ringning klockan 03.20. För halv 4 åker vi! Då bär det av till sälen och stöten, med grabbarna =) Fan va kul de ska bli!!! WOHOO.

Att ens tro att jag ska kunna somna inatt är nog att vara lite väl optimistisk. Men, jag ska köra hela natta så jag måste färsöka i alla fall...

Så nu hör ni inte mer från mig på ett tag!

Det är helt omöjligt att dricka om man har huvudet helt och hållet tiltat bakåt!

Ciao!

oj

Var barn eller tjej om ni ska delta i rockkarusellen. Annars kan det lika gärna va.

Scream

Idag repade vi för första gången på Michael Jackson covern vi ska lira på fredag! =) De gick riktigt bra faktiskt. Vi fick ihop den på de timmar vi lirade. De kommer bli fett grymt på fredag ;) hoppas ni kommer! 50 kr, kl 21.30 lirar vi. På kulturkammarn.

Bilen gick inte igenom besiktningen helt och hållet. Men allt var bra förutom att höger frambroms ligger på hela tiden, och det gör att bromsverkan blir olika på framvagnen. Så efter att jag undersökt bromsklossarna och konstaterat att det inte är något fel på dom så måste det vara nytt bromsok som behövs. Tänkte byta skiten själv så de inte blir så JÄVLA dyrt, kanske klarar mig runt tusenlappen. Det är i alla fall vad jag hoppas! Jag måste åka på en efterkontroll på bilbesiktningen inom en månad, annars blire körförbud, men de e lätt fixat ;)

Hoppas vi ses på fredag! När jag skriver nästa inlägg e vi förhoppningsvis i final =)

En kyss innehåller 9 mg vatten, 0,7 g äggviteämnen, 0,18 g organiskt material, 0,7 g fett, 0,45 g salt och 250 sorters bakterier.

Ciao!

Heresy

Hmm, bilen gick nästan genom besiktningen :P bara ojämn bromsverkan på frambromsarna och så höger fram bromsen på hela tiden. Men Det kunde varit mycket värre :P
Går väl på 2 000 kr, så får ja inte sommarjobbet blir det väldigt jobbigt XD

Käkade årets första köpeglass idag! åh, han åt på halvars! tänker nog många, men nej! Ja åt en sandwitch köpt på ica kneippen =) lika god som alltid. Ikväll blire nog lite chill i folkparken, hoppas de inte blir för kallt bara! burr

Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare

De brukar ha rätt sköna stolar? :S Eller de kanske har el för att man inte ska klaga på tandvärk?

Usch

Blä!

Perfect Excuse

Fan va ont i ryggen jag har. Kom precis in från att ha bytt till sommardäck på bilen min =) ganska jobbigt, men mycket skönare nu på våren än den kalla, mörka jävliga hösten. Dels kommer det på mycket snyggare fälgar, som man inte behöver dölja me plastiga fälgsidor, sedan kan man vara i t-shirt, UTAN att frysa röven av sig. Händerna är varma också! Det är den största skillnaden.  Däckbytet till vinterdäck är för jävligt, inte bara det att de ser ut som stryk, de e så förbannat kallt om fingrarna på hösten, varje liten rörelse gör ont.
Nu får vi bara hoppas att bilen går igenom besiktningen felfritt på måndag! =)

Inget rep idag =/ gitarristen va sjuk, men vi hoppas på imorrn istället, vi behöver verkligen repa in vår Michael Jackson cover inför semifinalen nu!

Va på stan förut idag, hittade en jävligt fin skjorta =) Ska köpa den imorrn, när ja hämtar ut mina nyvallade o nyslipade skidor.

Ett musiktips för de som gillar audioslave - Kolla in Chris Cornell! (sångaren i audioslave). Han håller på med en solokarriär just nu. En av hans låtar är med i senaste Bond-filmen Casino Royale, jävligt skön, kommer inte ihåg va den heter dock :P Orkar inte kolla upp de.

Svenska nationella provet idag gick bra! =)

Kiwifrukten kallades förr i tiden för kinesiska krusbär

Fredens!

RSS 2.0