Stilla

Den här helgen händer inte speciellt mycket. Dagens händelse är var nog när jag imorse spela lite trummor nere i källarn.

Jag har varit lite fyllechaffis åt några personer, och kommer också vara det ikväll... tror jag i alla fall.
Det är helt okej =) så länge ingen spyr i bilen XD Men alla tycks inte förstå hur mycket det kostar att ha en bil. Det kostar 30 kr/milen. Faktiskt. Inte nåra jävla 11 kr/milen som vissa tycks tro. Bara för att bensinen fostar så mycket per mil.
För det första drar i alla fall min bil lite mer än litern milen. Sedan slitage som gör att det kommer många reparationer så in i helvette - och det är INTE gratis. Sedan en försäkring som kostar upp emot 9 000 kr per år. Bilvår, oljor, skavanker som ska fixas, och lite värdeminskning är det även på min gamla bil :P

Men det är det värt! Så jalla gött de e! Vilken frihet! Åker ner till stan - ca 3 minuter, åker igenom hela stan på kanske 10 min. Det är annorlunda mot min räsercykel det ;) Den går fort den med, men inte lika fort :P hihi

Nu ska vi bara hoppas på att modo vänder 2-1 underläget mot linköping, så kan jag även ikväll somna med ett leende på läpparna :P

Giraffen är det enda däggdjuret som föds med horn

XY

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen igen efter en veckas uppehåll. Både en liten förkylning och diverse problem med bilen har kommit ivägen. Men nu äre bara att tuta o köra!

FAN! Jag blir alltid lika lEdZen när jag kommer på att ja måste plugga upp mitt ig i matte H... BLÄ!!! jävla skit. Man kan ju tycka att man borde tagit två skämtkurser som individuellt val istället, som alla andra, eller som jag gjort tidigare - Svetsteknik, idrott och hälsa B, mental träning, musik. Lixom självskrivna vg:n i alla fall... Fast nu kommer väl inte ett g i en 100 poängskurs påverka slutbetyget sådär asmycket... Hoppas jag får användning för det jag lär mig nu ANNARS JÄVLAR.
Då har ja gått en jävla helvettes kurs helt i onödan, som man måste plugga skiten ur sig för att klara.
Går otroligt högt IQ och extrem fulhet hand i hand? Jag tror det. Jag påstår inte på något sätt att vi som fick ig från min skola är snyggast i världen, men typ alla utom vi fick mvg :S o alla ser ut som stryk, tjejerna har nog aldrig sett en spegel och killarna hittar jag inga ord för att beskriva... Ryggsäcken så högt att man kan vila nacken mot den när man går, knäppta spännen fram på magen (från ryggsäcken), fetaste fulaste kängorna i stan, billigaste frisyren man kan hitta... Jag kan hålla på hur länge som helst.

Men det är ju bara vad jag tycker. Hur jag definerar fulingar. Andra har säkert andra värderingar, och det hoppas jag, eller nae de gör ja inte. För har man så oförskämt bra hjärna ska man fan kompensera det på något håll.

Det är fysiskt omöjligt att slicka sin egen armbåge

haha jag kan satsa en liten peng på att du, om du är ensam i rummet kommer att testa inom 5 minuter =) Utan resultat...

MEN! Jag har faktiskt sett på teve att de finns folk som har lyckats med detta. Men de är väl så kallade freaks of nature

Fredens

Änden

Nu är slutet nära! woho! den 17:e mars smäller det.
Då ska tandställningen bort =) Fuck va skönt de ska bli!!!

Jag var där tidigare idag, då spände de det allra sista, och det gör ont =( ledzen zimårn.

Kom hem från repet med bandet alldeles nyss, tror nog vi kommer ha minst en ny låt till nästa spelning! Som tyvärr kommer va i Motala... Vilken jävla håla. usch. En liten överraskning i kommer troligtvis tillkomma i en av våra gamla låtar när ni ser oss nästa gång =) Nu blev ni bra nyfikna va? bra! För er som inte blev det, ni är tråkiga =(

Hoppas Hästen vinner ikväll! då är de ett steg närmare allsvenskan... O då kan man ju se dom på tv4 plus :D wihu, nu äre bara modo som ska ta sig till slutspel också! Men när de suger så hårt som de gör äre ju inte så roligt =(

Bara en av två miljarder människor kommer leva till 116 års ålder.
Jag vill då inte bli så gammal :S 80-90 är nog lagom för mig. Inte så kul när ens vänner bara dör hela tiden, man måste bli väldigt ensam... och svag. Då är det nog bättre att leva lite extra men lite kortare =) Hoppas jag någon gång innan jag dör får lite morfin i nån medicin eller nått :P vore coolt att ha testat nån gång... Gratis äre ju också då. Hihi.

Åh!

Jävla piss helvette.

Halvvägs hem från anders med ny kylare går den också sönder! =( (begagnad). På precis samma ställe. Så jävla sur blir man... så nu står bilen ute vid konungsund helt ensam =( de kan inte kännas bra för den =/
Men ja kommer snart! ska bara käka lite frukost så ska vi komma o plåstra om dig =)

When i come around

Det var ett tag sedan jag hade så här mycket att stå i. Det märkte jag idag - helt utslagen. Innan jag la mig igår hade jag bara sovit 4 timmar på 48 timmar =/

Fixa bilen, rinkbandy, trummor, rinkbandy igen, ett mini lan, krogen.
Visserligen äre väl bara bilen som jag verkligen MÅSTE fixa med, men de e kul att ha lite fullbokade dagar emellanåt =) Märkte igår precis när ja va klar med fästena till bensintanken att ja måste byta kylare... hmm. Kände hur min plånbok hoppade ett glädjeskutt i fickan.
Hoppas verkligen jag får min lön imorrn! För den skulle ha kommit den 25:e, men de e ju idag, en söndag, o då äre ju inga transaktioner som genomförs :P (Och inga bilskrotar har öppet).

Shit, undra hur de gick på matteprovet ja hde förra veckan =/ Han kanske har hunnit rätta dem tills imorrn redan! Jag hoppas på ett g iaf =) har ja riktig jävla bonn röta kanske ja får ett skitsvagt vg. Fick vg i matte D kursen förresten! WIHU! =)

Jag är konstig i bihålorna och är snorig. FAN. Hoppas inte jag blir sjuk igen för fan! Va ju de i julas :( Jag kanske kommer bli sjuk en gång i månaden hela året... :S nä de hoppas jag verkligen inte...

Förresten suger sverige på handboll

Man tilbringar ca 6 månader av sitt liv på toaletten

Dolphin Olympics 2

Har precis käkat efter att ha repat me bandet =) Inget speciellt hände.

Inte mycket speciellt har heller hänt i mitt liv... Det var visserligen ett matte H prov (eller tenta som vissa säger) igår, som gick helt okej. Sket bara i två av sju uppgifter! Det var mindre än jag räknat med.

Fan va synd att det är typ 100 år kvar tills vår nästa spelning... Jag är på riktigt spelhumör! Ska bli sjukt kul o få visa upp de nya låtarna också! Som visserligen inte e helt klara än, men nästan =)

Men nu ska jag kolla färdigt på hästen matchen som sänds på en lite skum hemsida, lgsports. Bra initiativ!

Hade! =)

View from the afternoon

Nattens bravader måste nog varit det mest roliga/konstiga/mest skruvade jag varit med om på länge! :D
- Utan alkohol...

Vi lämnade bland annat en liten hälsning åt vår vän chloe :D Mer behöver nog inte sägas...

Vaknade klockan ett idag... drog ner till gymmet en liten snabbis för att hinna hem o se herrarnas skidskytte! :D Ja tycker de e så jävla najs o kolla på de! Man ba ligger o slappar i soffan, gör ingenting, glömmer alla prov man har, en liten stund för sig själv. Vissa mediterar, jag kollar på vintersport.
Efter träningen väntade en glad överraskning =) vi åt plankstek på Bacchus! så jävla gott! :D Hela familjen var med. Syrran höll på att dö av hunger då en av deras ugnar gått sönder, den stora. Så med bara en fungerande ugn fick vi vänta ca 45 minuter på vår mat. Med det kompenserades med lite bröd o olivröra under tiden =) Inte helt fel det heller.

Sverige besegrade Sydkorea i handbolls vm, helt okej match.

Nu har jag suttit framför datorn ganska länge, fixat lite me vår myspace, inte helt färdig, men en bit på vägen i alla fall =) Och fixat in lite bilder på min facebook från spelningen i fredags. Check it out!

Den lilla skruven i slutet av detta blogginlägg får bli i bildform! Håll till godo...

Från spelningen i fredags. Foto: Cusse =) (Lejla)

Bra

Gårdagen skulle visa sig bli mycket lyckad =)

Efter skolan så vare direkt hem för att käka, vila o sen ner till kammarn för att spela.
Och det gick faktiskt bra, fastän det bara va tre av oss närvarande. Jag brukar alltid tycka att det går sådär, halvbra, eller helt okej. Men igår gick det faktiskt bra =) i alla fall för min del, trots att ljudteknikern tog bort all gitarr i medhörningen för att ja sa att han skulle ha mest baskagge och sång. haha. Man vill ju höra allt, men jag vill höra lite olika saker lite extra tydligt. Men det gick som sagt bra ändå! :D Skönt att spela på kammarn också, det är så gott som alltid seriösa grejjer där. Och publik vare också! Jag hade väntat mig en näst intill tom lokal med kanske 10 st i publiken. Men det skulle visa sig komma minst 50 vad jag kunde se... Kul!

Sedan fixade jag lite saker, hem o duscha, åt osv. För att sedan dra iväg på cykeln till ett par kompisar =) mycket trevlig kväll blev det!
Då återstår det att se om jag hänger på ut på krogen ikväll, eller om jag bara nöjer mig med att spana in en kompis som ska spela på kammarn ikväll.

Greklands nationalsång har 158 verser, men man orkar bara sjunga de första två.
Den skulle nog inte få plats i rockkarusellen då man bara får spela i 20 minuter...

Man who can't be moved

Igår skulle det visa sig att bara bli en lektion... Som dessutom var frivillig... Det var den första lektionen vi hade. Klockan 08:00. Vi hade ingen lärare där, så vi fick plugga själva inför provet vi kommer ha nästa vecka på tisdag (matte). Lektionen efter skulle vara den första i kursen Miljöteknik. Men på dörren var det en lapp där det stod att läraren var sjuk - lektionen var inställd!
Så jag ringde ett samtal och vips stog jag där på isen igen =) Där trivs jag riktigt bra. Ett tag var vi helt ensamna på isen med två mål och våra puckar. Inga störande småungar man måste åka slalom mellan, inga att ta hänsyn till när man skjuter!
Sedan gym. Fyfan va trött ja e i kroppen, ska ta det lugnt tills på torsdag har jag tänkt mig, man utvecklas ju ändå inget om man tränar stenhårt varje dag hela tiden, kroppen behöver vila också ;).

Idag vare också bara en lektion :S plus en frivillig igen. Matte och matte XD Först första lektionen i Matte E, sedan lite självstudier Matte H. Förstår inte riktigt hur jag orkar med allt. Det gör jag inte heller. Idag satt jag mest med pannan nerslagen i matteboken och några stönande missljud kunde höras... i alla fall hörde jag dem i mitt huvud.

Nu har jag precis sovit, och lyssnar in mig på The Script. Så jävla sköna, lugnt sådär precis lagom.

Alla isbjörnar är vänsterhänta!

Infinite Dreams

Jahopp.

Då var skolan i full gång igen med allt vad det innebär, rutiner, ångest inför prov, förjävliga mornar.
Jag vill åka skridskor igen =( Och det ska jag också! Imorgon klockan 10:15 är det ny rinkbandy match och tid för briljans. Minst två baljor ska jag nog hinna med, beroende på hur mycket vi äger/hur ägda vi blir. Det mesta beror nästan på hur många avbytare man har. Det är en jääävla stor skillnad på att ha en, två eller tre avbytare. Fyra är nog det optimala, lagom mycket speltid, men ändå tid att hämta andan.

Jag vet inte riktigt varför, men antagligen sitter väl lite av hockeytakterna kvar i mig, så jag går in med inställningen att köra fullt i 30-40 sek för att sedan byta. Men... Detta är ju rinkbandy, så här spelar man kanske minst 5 min per byte, så när jag öppnar precis som om jag skulle ha lika bra kondition som jag hade på den tiden har jag nästan lust att göra ett till hål i halsen, för att installera en fläkt som hjälper mig att andas.
Jag får bröstsmärtor, mjölksyra i hela kroppen och konstiga smaker i munnen - då är det dags att byta.
Men jag är inte den enda som blir trött - självklart - jag spelar ju med gamla gubbar. Så lagom tills att jag satt mig på avbytarbänken för att hämta andan kommer nästa gubbe med vinögda ögon och ser ut att vara nära på att dö. Bara att bita ihop o köra igen.

Ikväll blire lite chill hos mosse, med det gamla chill - gänget ;) anders, wernta, sabejna & co. Men en helt nykter kväll, det blir nog bra det också. Med tanke på matchen imorrn är det nog bra. Sedan kostar det inga pengar att dricka vatten heller =)

På lördag däremot, blir det troligtvis spelning med mitt guitar hero - world tour band ;) haha. Jag är trummis förstås, men jag kommer fan aldrig ihåg vilken som är grön eller blå. Ännu mindre när promillen stiger. Men på förfesten till nyår hade vi också en lite spelning, då jag klarade expert på trummorna. Kanske lite imponerande :) Men det var faktiskt de svåraste låtarna, det var första gången jag spelade och jag var full =D Så jag är lite imponerad av mig själv =) hihi.
Nu låter det i och för sig som att jag aldrig gör något annat än att dricka, men så är det tro det eller ej faktiskt inte! Ha i baktanke att denna kväll faktiskt var nyårsafton! Vad gjorde ni då...? JUSTE! ;)

Funderar på att skita i vår första Miljöteknik lektion på måndag o åka lite skriller i stallet istället. Det blir nog så - men jag ska grubbla lite mer på det över helgen.
Btw, jag kommer inte åka själv då - jag har faktiskt en och annan kompis =) Det lär ju som jag skulle dra dit själv XD haha.

Oj, ett långt inlägg... De har blivit rätt sällsynta nu på senare tid. Men nu har kvällen börjat! Hat så trevligt mina vänner!

Förresten - om ni vill hänga me o åka grillor på måndag typ kl 10 så äre bara säga till =)

Fredens!

Don't worry be happy!
- När du är sur används 42 muskler i ansiktet, men när du ler använder du bara 17 =)


Var alltså glada mer! Om ni är lika lata som jag är :P

En tanke: Folk som tar anabola har ju sina aggretions problem - alltså borde de träna ansiktet jävligt mycket också? :)
Hur ser ett vältränat ansikte ut förresten? haha - ingen aning.

Hmm

Jag vet inte om jag gillar att bli påminnd om igen, om och om igen. Nä det gör jag inte. Även om minnet inte på något sätt, eller jo kanske ett och annat, är dåligt eller så, orkar man inte bli påminnd hela JÄVLA tiden. Jag själv är ju den största orsaken, man relaterar saker kors och tvärs. Kanske till och med så att man liknar något med något bara därför att de INTE liknar varandra :S hmm. Nu alla blickar framåt, men det är inte lätt, ingen har heller sagt att det ska vara lätt.
Mmm! jag älskar den där maträtten jag åt i grekland i somras. Vill man bli påminnd om den? ibland, ja. Men oftast inte. Man får bara en liten liten längtan tillbaka, man vill ha ha HA! Man blir bara sugen på just det, inget annat. Prata helst inte om det. Sen kommer man på att nu, nu kan jag minsann välja och vraka över allt vad hemmaplan kan erbjuda! Man kanske till och med hittar något ännu godare! När man tänker efter, innan man tog första tuggan, fångades av dess charm, så var det ju faktiskt bara lite annorlunda, om man fick tänka på vad som egentligen finns för maträtter vet man att det finns mycket, mycket fler rätter som är godare. Så chansen att hitta en sådan, till ett bra pris, på rätt ställe vid rätt tillfälle är ju faktiskt ganska stor. Men just nu kanske man bara vill vila, man kanske redan ätit sig mätt för dagen, för veckan, eller för några månader framöver.

MEN! Om man verkligen, verkligen hittar något extraordinärt, en liten godbit, då tvekar man ändå inte att bryta det löfte man en gång gett sig själv. För lite, lite till går det alltid att pressa ner.

Ojoj!

En ny låt blev det till idag i repan i alla fall =) Bra som fan ;) Missa oss inte på den första spelningen i rockkarusellen, den 16:e januari (inte denna fredag, men nästa) kl 18:30.
-Eller det gör faktiskt inget om ni gör det, vi kommer ändå bara spela alla gamla låtar, eftersom David inte kan vara med, ska på nått läger eller vare va, men ni som är våra verkliga fans ignorerar ju alla mina ord och dyker upp i alla fall =) För det är ju de låtar man känner igen som man vill höra ;).

www.myspace.com/faceplantswe

-Ett tips för de som gillar söta trummisar

Det går bra nu, kompis det går bra nu

Skridskor idag igen!
Herregud va kul det ÄR! Fast idag vare lite halvsegt sådär, uterink, massa småungar o inga mål utplacerade. Men sällskapet vare inge fel på =) SaNa, Zåfi och kriLe. Tydligen min före detta hockey lagkamrats store brorsa ;)

Men nu äre slut på lovet, usch.
Det firade jag med städning och en sväng ner på gymmet, tyvärr är bastun där lite halvt pensionerad, så den skulle likagärna kunna bytas ut mot ett element. Det är med andra ord bara lite fisljummet =/ Men när mitt årskort går ut där ska ja minsann börja på friskis! =D Där har dom lite mindre gym, men bättre duschar o förhoppningsvis en bastu i sina bästa år!

Jag kan nog verkligen inte må dåligt efter jag tränat, om jag inte är sjuk eller nått då... gött moose! :D

Eskimåer använder kylskåp för att förhindra att deras mat fryser...

13 Minus

Herregud vad kallt det ÄR!

När ja skulle dra iväg med bilen förut idag fick jag än en gång skrapa dom förbannade jävla fittrutorna. Det suger så jävla hårt när det dessutom är frost på INNSIDAN. Där är ju rutan buktad åt "fel" håll, så man får med sig bara en minimal strimla frost vid varje drag, helt sjukt. Nästan ett litet träningspass i sig att bara utföra detta arbete.

Sen vare full fart ner till gymmet! Fan va bra det kändes idag! :D Inte för att jag slog något nytt rekord, jag har ju trots allt bara tränat 2 ggr sen mitt 2 veckors-uppehåll, men ändå inte tappat allt för mycket :O Jag var ganska taggad ändå, lagom med folk osv.

Makaroner, köttfärssås och två stekta ägg åt jag när jag kom hem! Och jorgdubssaft förstås! :D MUMS! Jag mår verkligen hur bra som helst efter att ha tränat, det är därför jag tjatar om det här om och om igen. Det är mycket roligare att läsa en blogg där någon mår bra än någon som bara klagar hela tiden. Fast det är ju lite falskt att skriva varenda dag om hur bra man mår, det kan man också bli ganska trött på.

JAG MÅR BRA NU helt enkelt. Alla bakfyllor är över, osv

Världens bredaste väg är 250 m bred - breda vägen - SLÄNG DIG I VÄGGEN!

Rubrik

Nu har jag nog äntligen kommit igång på gymmet igen! efter sjukdom, jul, nyår och spelning. Va nere o körde lite idag efter att ja skjutsat ner ett par kompisar till Black Horn, där de ska spela förband ikväll.

Spelningen igår gick helt okej faktiskt! Men nu har jag nog lärt mig att den perfekta spelningen existerar inte. Om man inte gör fel någon gång är man för feg, man måste våga nya saker, hela tiden. Då utvecklas man... tror jag i alla fall! hihihihihihi.
Maten vi fick efter soundchecken igår var så jävla god! Tror de va ryggbiff med rödvinssås och potatisgratäng. MUMS! Sen en kall cola på de...

Ikväll kommer Danne hit för vi ska kolla på jvm-semifinalen mot Slovakien klockan 21. Det ska bli mycket trevligt!

Nu har jag precis käkat, och träningen tidigare idag har gjort att jag känner mig sådär härligt avslappnad. Jag är lite för mätt - perfekt! Så här vill jag må oftare än vad jag brukar göra.
På tal om ingenting så har jag drömt heeeelt sjuka drömmar de senaste nätterna. Några om gamla minnen, några om något slags pris från mcdonalds, där alla andra fick fler hamburgare än mig :S på grund av att några hade maginflensa... Vet inte riktigt hur det går ihop, men aja :P

Men den sjukaste av alla var nog när jag och en till (ingen aning om vem det var) hade fångat en gädda. Gäddan sa att han skulle rymma, men jag sa "nä du" han sa något i stil med "jo du", sen rymde han... MEN Jag håvade in den igen, i vatten som gick till knäna. Men trodde ni att drömmen var slut här så har ni fel! Det fanns ett antal pumor som ville ta gäddan för mig, de var riktigt, riktigt jobbiga! Men min nye kompis gav mig tipset att trampa på gäddan, för då skulle de inte vara intresserade av den längre. Så ja trampade ju på den lilla gäddan (som fortfarande levde), o de funkade! De strosade iväg med svansen mellan benen.
Vi gick vidare till en brygga full av kändisar där jag skulle ta del av min kompis nackningskunskaper - han skulle lära mig nacka gäddor (DÖDA DEN). Alla kändisar satt o kolla på mig, och jag frågade varför jag inte skulle sticka in kniven i ögat, eftersom det såg ut som en Bullseye, då tycker en av kändisarna att de e skönt att ja pratar lite indiska, jag tänkte väl "aa kanske e lite skönt".

När jag vaknade o berättade drömmen för min syster började jag tänka: HAHA vadå indiska!? ofta man nackar en gädda med kniv? Pumor gillar tydligen inte smaken av skosula, varför hade alla som bjöd mig på hamburgare frack?

Helt sjukt, men jag gillar drömmar! :D Man får och ska drömma PRECIS vad man vill. Allt är tillåtet!

Något passande intressant fakta här:
Man sväljer ca 15 insekter per år när man sover

RSS 2.0