Torsdag

Efter en Stockholmsresa kom vi hem till tråkiga Norrköping i slasket.
Föreställningen var helt okej! Men lite synd bara att Måns bara drog gamla saker från Stockholm live. Så det var inte sådär jättekul när man visste slutet på skämtet redan innan han sagt det XD. Björn berättade också om några sexställningar, men de var inte direkt något nytt heller, jag läste faktiskt en gammal tråd om just exakt dessa för typ 4 dagar sedan... läskigt.
Annars var Özz lätt den bästa! :P sköning.

Men imorrn blire skridskoåkning för hela slanten! Hoppas man ser några av er där! :) Stallet klockan 12 äre som gäller! :D
Nu håller jag tummarna för Modo som ska spela mot Timrå om 10 minuter :P Heja!

Gör inte det idag, som du kan göra imorgon

Mitt lilla ordspråk. Tycker det är jävligt bra.

Under the glass moon

Nu sitter jag här igen, helt slapp i hela kroppen efter ett gympass, ah, härligt. Inte nog me de så va ja o danne o köpte en platta öl som jag var tvungen att bära hur långt som helst. Fick kramp i armarna, jag har fortfarande lite känningar.

Helgen kommer bli klockren! På fredag ska vi åka skridskor (om ingen backat ur), sedan utgång för att fira mosse mosselito, på lördagen gokart för hela slanten. Ett sånt där grand prix ni vet, skitkul !!! :D Men fan! där försvinner ett par hundralappar igen. helvette XD Det är dyrt att leva, farligt är det också, man kan dö.

Men ikväll äre Stockholm som gäller, hoppas på en trevlig föreställning med Björn Gustafsson o grabbarna. Hoppas vi äter nått gott efter det också :)

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.
Från andra avenyn. Klockrent ordspråk!

Oh ja

Det har varit en bra dag.

Först stack ja ner till gymmet tillsammans me Danne. Sedan bar det av direkt till repan, klockan 2. Sen repade vi till klockan kvart över 6. Hmm, det blir fan mer än fyra timmar! shit... riktigt roligt vare :) Kommit igång lite med låtskrivandet o så :) Men det är inte slut där. Vi hade mycket väl kunant fortsätta lite till, om det inte vore för att jag skulle till min trumlärare o spela ännu mera trummor! :D så dagen har bestått av trumspelande från klockan två till halv 8 i princip... fem och en halv timma. Ja kommer bli bäst i världen om jag bara har sånna här dagar XD MER SÅNNA TACK!

Imöra bär det av till sthlm, ska uträtta lite ärenden på börsen om min penga pung tillåter :P Det tror jag knappast, men jag ska om inte annat kolla runt lite där. En hel affär med bara trummor... Himlen :) För dom som inte är så insatta i musikens värld kan jag säga att jag med börsen såklart menade musikbörsen.

Har sett att det otroligt nog är några krakar som bryr sig om mitt liv :P statistiken talar sitt tydliga språk, lite kul är det väl allt =)
Har ni koll på vilka som har namnsdag idag då allesammans? Det är ett killnamn och Simone, resten får ni lista ut själva.

Blod är tjockare än vatten.


Fredens

ps

Just det, jag köpte en matta att ha under trumsetet idag också :) tihi.

Äntligen

Äntligen! Vi repade för första gången på sjuuuukt länge idag. Och mer sa det bli! :) Imorrn med :) wiie
Imorrn blire först lite gym, sedan rep. En bra dag. Undrar vad som händer på kvällen bara... kanske en lugn hemmakväll. Det är nog troligast, även fast jag skulle vilja göra andra saker. Men det är ju trots allt en vanlig sketen tisdagskväll.

På onsdag bär det iväg till sthlm och där ska vi kolla på Björn Gustafsson & co, det kommer bli kul :) Men fan va seg torsdagen kommer bli! Antagligen hela jävla dan på stan. Inte allt för kul när man bara har 400 kr på kontot kvar efter att ha köpt tre paket kaffe, en burk vax och tre hamburgare på donken. Lägg där till att jag behöver en ny vinterjacka, skor, cymbalstativ, trumstockar mm. Dessutom bensin till bilen osv. Jag får leva snålt nu ett tag. Riktigt snålt XD.

Det ser inte ut att bli något nörd lan hos bitchen min. Synd tycker jag, hade vart kul :P men alla kan ju inte känna som jag. Hoppas kan man ju alltid ;).
Jag såg massor på stan idag förresten. En gammal bandmedlem, John, Sabejna, gamla klasskamrater, nåra från Johns klass. Tror till och med att jag såg Lejla, men hon verkade lite rädd för mig när hennes kompis pratade med John så vi hälsade aldrig :P

Men nu flyger vi vidare! Simma lugnt...

Illusions

Jag tror något. Försöker inbilla mig något, försöker ignorera och bara tänka på annat. Men det kommer tillbaka, gång på gång. På något konstigt sätt knölar det in sig i varje situation. Andras konversationer, folk man träffar på krogen, till och med ett litet löv.
Jag gillar inte det. Men jag tycker ju om berg- och dalbanor. Men inte nu. Nu vill jag ha en liten merry go round bara.

Jag känner mig själv allt för bra. Jag överraskar aldrig mig själv känns det som. I vissa situationer är det bra, men just nu vill jag ha intressanta möten, oförutsägbara situationer och röj.

Den här dagen får nog klassas som en av de tråkigaste i mitt liv. Jag har till och med suttit o kollat på Sex and the city filmen... fy fan. Den var riktigt kass, men jag tänkte att de kanske hörde till allmännbildningen att ha sett den. Så nu är den avklarad i alla fall. Jag har bara suttit hemma hela dan, varit lite bakis imorse, spelat lite gitarr, haft allmänt tråkigt.

Men imorrn äre rep som gäller! Fast det skulle inte förvåna mig ett dugg om de blev inställt av nån jävla anledning... det har ju blivit så i typ 3 veckor nu.

Nu pyser jag, hej.

Frustration

Jag dör! Jag har inte repat på hur länge som helst. Jag börjar få allvarliga abstinensbesvär. Det är faktiskt inte roligt alls.

Igår var en rolig dag :) badminton o en liten krogrunda :) Inte bästa kvällen i mitt liv, men definitivt inte den sämsta! Mycket bättre än att sitta hemma!

Jag och David försöker att få tag i John jävel som aldrig svarar i sin förbannade mobil. vi vill repa hela kvällen. Vilket jävla ägg han e den där John :D haha :P

Nu orkar jag inte skriva mer

Fredens!

White Unicorn

Gårdagen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig då. För det första blev de inget rep och för det andra blev det inte heller någon utgång. Så jag satt hemma med familjen hela kvällen, inte fy skam det heller, men de skulle vart klart mycket roligare att va ute me gänget.

Men klockan 15 idag ska vi spela badminton! sen bär det av ut till krogen med en massa skäna snubbar! (och brudar). Det kommer bli fruktansvärt roligt!
Hoppas de blir rep snart! pallar inte sitta hemma o rulla tummarna längre! GHAAA. Jävla John jävel som inte kan :P
Haha nerå, men nu måste ja fixa lite innan dagen börjar på riktigt, äta mat o lite så :)

Hare gött, hejs

Musik

När jag satte mig ner och tänkte igenom vad som betydde mest i mitt liv var svaret ganska självklart - musik! Det ger mig glädje, viljan att sikta ännu högre och bara springa fram genom livet.
Igår var jag som sagt o kollade på en liten familjekonsert. Med tanke på att vi inte repat på två veckor med bandet kan jag lugnt säga att det kliade i mina fingrar bara liiiiiiiiiiiiite. Nej då ja ljög bara XD de kli AS MYCKET! Ni skulle sett innan dom började, släckt ner precis allt utom det där jävla trumsetet, precis som att bara retas med mig :( Men jag hoppas det blir rep imorrn i vår nya replokal på mitt nya trumset :) Det vore gött ;) O sen utgång efter det... fy fan vilken dag! :) Och ikväll ska jag bara tare lugnt, ahh.

Jag tror torsdagar börjar bli något av den dag jag får ut alla mina aggressioner och bara köttar mig igenom hela eftermiddagen.
Dagen började med urnsättning av lilla morfar... jag hoppade över smörgåstårtan hos mormor för att inte missa fysiken :(, som jag för en gångs skull fattar. Efter maten ägde jag sönder på matten o fick komplimanger av lärarn :) wiie :) Sedan vare gymmet och efter det innebandy i en o en halv timme (!). Helt utpumpad, ska sitta framför datorn o dega hela kvällen tror jag...
Det var riktigt tur att ja tog svängen förbi ica o köpte 2 bananer, en drickyoghurt, en Tarragona (chokladbit) och ett paket Bakis brustabletter. Brustabletterna sparar jag såklart till ett tillfälle då det krävs. Det andra åt jag mellan gymmet o innebandyn, jag hade dött annars tror jag :P

Och ni som inte bryr er längre, jag bryr mig fan inte om er heller. Jag är en elak person, men så är det. Fan vad skönt att äntligen känna sig frigjord. Nu lever jag livet :) Nu ska jag börja leva mitt liv som en person en gång sa till mig, usch.

Fredens.

Konsert

Idag var jag på john och davids familjekonsert som de hade med sin klass. Den var bra.

Yesterday

Tjo!

Vanlig skoldag idag, men ja drog till skolans gym me ett par grabbar efter... riktigt trevligt :) Men jag måste bara tala om hur mycket det suger med tre lektioner innan maten! På den tredje lekionen skriker magen efter mat, man viker sig dubbel och skakar, intar något slags paniktillstånd. Det gör ju inte saken bättre att sista lektionen är fysik, vilket jag förövrigt lyckats få en ig varning i... Innan det äre matte. En riktigt hårig förmiddag med andra ord.

Skulle egentligen suttit o trummat me min trumlärare petter nu, men vi missförstod varandra och nu sitter jag kvar här hemma, vi hoppade över den här veckan. Och imorgon äre inget rep me bandet heller för david o john ska ha nån jävla familjekonsert me klassen, skulle va kul o se den, men har ingen o gå med. Pallar inte gå ensam :P

Efter regn kommer sol! Men efter sol kommer det likt förbannat regn igen, men det är bara att bryta ihop och komma igen, som en hockeytränare en gång i tiden sa.

Men nu är råttet mågat! Som Per Ledin en gång sa.

En vanlig dag :)

Idag har varit en helt vanlig dag. Jag har saknat sånna, utan att ha en massa bördor och tankar snurrandes i huvvet. Jag har inget att bekymra mig för. Eller just fan, ja måste träna på trumläxan tills imorrn, men äh, de löser sig - sa kärringen som sket i badkaret.

Helt stum i armarna efter ännu ett mördarpass på gymmet, magen är alldeles överfull och jag är trött.
Idag spelade jag gitarr också! :) Detta gör denna dag extra vanlig. Det är bra. Jag vill komma in i en vardag igen. Något mer jag vill göra är att skriva musik med bandet!!!! har inte gjort det på typ hundra år nu känns det som... Med ny gitarrist att lära våra gamla låtar osv. Men nu äre slut på alla turer om gitarrist osv. Nu är det Jag, John o David. Som förresten ska delta i kommande årets rockkarusell! :D Men då under namnet Faceplant. Vi tyckte att vi kunde ha en liten nystart efter vårt gitarristbyte.
Då återstår det att se om vi lyckas bättre i år, men jag är fortfarande glad om vi klarar oss till semifinalen i år igen :) Det är mitt mål :)

Imorgon har vi CAD första lektionen... det känns också som att det kommer bli en vanlig dag :) Men jag har bestämt mig för att ut o festa o ha kul kommande helg! :) Vet inte vart, hur, eller med vem. Men ut ska jag!

Music to the people!

Peace Out!

Mind's Eye

Tjenare

Fy fan vad jag har slappat den här helgen, har bara svullat o suttit framför datorn i princip... förutom igår då, när jag fick bedriva slavarbete.

Kollade film me syrran i förrgår :) De blev simpsons the movie, haha så jävla mycke vi garva :P Satte nästan chipsen i halsen. Och igår fick de bli en liten skräckis, om en schizofren stackare. DET VAR POJKEN HELA TIDEN, DEN LILLA. bara så ni vet...

Det är lite konstigt, nästan komiskt. Eller nej, inte komiskt. Men det är en speciell känsla att se världen med nya ögon. Med mina ögon. Medan en annans ögon ignorerar en, gör man en helt annan sak, tittar åt andra hållet. Det tycker jag är konstigt, när en person lixom "lovat" en sak. Har aldrig ljugit i hela sitt liv, sen bara skiter i det. Då blir det ju lixom som en lögn. Fy skäms! Jag tycker det är fegt. Bättre att säga som det är, det försöker jag göra, gjorde det, och kommer att fortsätta försöka med det.

Oj där fick ni något att bita i. Det står minst dubbelt så mycket mellan raderna. Nästan så att jag själv kan lösa det och tolka det på flera olika sätt varje gång :P

Den här helgen har givit mig en del energi, känner mig nästan peppad för skolan kommande vecka. Kanske för att jag vet att lovet snart är här, kanske för att jag har gett mig fan på att leva livet från och med imorrn, ha kul! :D Inte låsa mina tankar vid något som ändå är obetydligt för nu.

Det är snart dags att börja skissa på det blanka pappret, jag har en del idéer.

Poppa popcorn i en kopp!

Hej hopp.

Efter att ha gått till sängs typ halv 6 i morse blev jag väckt av far min för att hjälpa till med trädgårdsarbete. Vi åt en gemensam frukost, första gången på väldigt länge, sedan körde vi fram och tillbaka till returpunkten ändå tills kl 16. Då fixade vi oss lite innan vi drog ner o åt på Bacchus, riktigt gott! :D plankstek. Det är så jävla gott med riktigt kött! mums.

Jag åt bara två rader choklad igår o gav bort en till syrran. Så ikväll har jag en jävla massa choklad kvar! :) och chips nere i skåpet när ja tänker efter... Usch vad tjock jag kommer bli :P

Jag har värk i hela kroppen, men vad gör det! det är ju träningsvärk! :) Jag hade tänkt träna imorrn också, ingen vila här inte.

Mitt lov blir mer och mer uppbokat av olika saker. Känns jävligt bra faktiskt. Än så länge äre gokart, ett antal skridskodagar, kanske ett och annat lan. Jag kommer nog tillbringa en hel del av min tid i gymmet också. Jag kommer bli hulken, bara 100 kg lättare :P

Det går bra nu, riktigt bra faktiskt :) Jag klarar det här! wohoo!

Jag är fri, fri som en vogel, rymt från min mästare.

Hemmakväll

Efter en mördardag som igår bestämde jag mig för att gymma idag också. Sagt och gjort. Här sitter jag ännu mer förlamad än igår. Utpumpad i halva kroppen, träningsvärk i andra halvan. Riktigt, riktigt skönt!
På vägen hem från skolan tyckte jag att jag var värd lite choklad efter denna vecka. Så jag svängde förbi videostaden o köpte 2 st 200 grams chokladkakor, en daim och en vanlig. Det är så jävla gott.

Ikväll ska jag bara vara hemma, tare lugnt medans alla kompisar är på bussfest eller va de gör. Bara sitta här med min choklad, kolla på idol, kolla på fredag hela veckan.
Det känns inte som jag haft en sån kväll på ungefär 6 månader. När jag tänker efter så har jag väl suttit hemma en del nu när skolan börjat, men då med elaka tankar som liksom förstört all den helgkänsla man får när man gjort allt man ska i skolan för veckan och sätter sig framför datorn.
Nu har jag ingenting att tänka på, bara att svulla choklad.

Jag kände mig fri som en vogel, det utbyttes mot en bur. Tankarna studsade runt i mitt huvud, varje studs kändes som en meteorit som träffar jorden. Ett tag var jag säker på att jag skulle explodera, slå handen genom en vägg, en ruta, ett hjärta. Nu har jag påbörjat ett nytt blankt blad i mitt liv. Ungefär som när man under en lektion vänder på pappret i blocket, och bara ser en alldeles kritvit sida framför sig. Vad som helst jag skrivas ner, göra till minnen. Som man sparar hela livet, eller bara kastar i papperskorgen på väg ut.

Jag hoppas den där jävla snorungen i idol åker ut ikväll, han kan fan inte sjunga. Jag blir förbannad på riktigt. Vilken människa röstar på en sådan person?
Skönt att åter igen störa sig på sådana småsaker. Det betyder att det inte kan finnas så mycket annat att grubbla över... Hoppas det är så. Hoppas också att min önskan går i uppfyllelse... UT ME UNGEN!

Det börjar arta sig

Tjoooooooooo!

Nu mår jag mycket bättre, känner att jag klarar det här själv. Klart jag gör, det har ja ju gjort i typ 17 o ett halvt år :).
Men helt återställd är jag inte. Jag avstår från morgondagens bussfest för att jag helt enkelt inte känner för det. Det ger mig ingenting faktiskt, eller jo kanske lite kul med kompisar o så, men ah, känner inte för det helt enkelt. Men helgen efter det, då jävlar. Då har ja bestämt mig för krogen o både det ena och andra, jag ska leva livet och se vad det har att erbjuda mig.

På något sätt känns det som ett antal kg lättat från mitt bröst, även om man jämför med hur jag mådde innan i söndags. Nu vet jag lixom vad jag har att förvänta av veckan som kommer, behöver inte gå med samma oro och inbillan att någon tycker om mig mer än vad som är sant. Även om jag såklart saknar den närhet o allt sånt ett förhållande innebär, tänker jag nu vara singel ett tag. Minst ett halvår tror jag. Bara skita i det som kallas kärlek, för allt som har med det att göra känns bara skit just nu.

Jag sitter här med nästan ingen känsel i kroppen. Jag har gått en hel jävla dag i skolan, gymmat, spelat basket och fotboll i typ en och en halv timme, för att sedan åka till mormor och äta mat :) Det var gott!

Efter att jag varit helt krossad så börjar bitarna falla på plats igen, ungefär som när man löser ett pussel. Till en början ser det helt jävla omöjligt ut, man har nästan lust att ge upp. Men när de första bitarna väl börjar falla på plats går det fortare och fortare mot att det ska vara komplett. Ge mig en vecka till så är jag samma gamla Simon som jag alltid varit, pratig, oftast på bra humör, och drar skämt ingen annan än jag skrattar åt. Det är den jävla farsan som smittat av sig sin håriga humor på mig.

JAAAAAAAAAAAAAAA. lyssnar på hockey på webbradio. Modo tog just ledningen mot frölunda med 1-0 :) som sagt, det börjar arta sig :) Jag ser ett ljus långt borta i en nästan kolsvart tunnel, jag har börjat min resa mot det.

Celebration day

Jag visste inte vad jag skulle ha för överskrift, så ja tog låtnamnet på de ja lyssna på. Det fick bli celebration day, av Led Zeppelin. Inte för att jag har något alls att fira, förutom att mitt liv tycks vara på väg åt rätt håll, om än i väldigt långsam takt. Jag har fortfarande mina upp och nergångar under dagarna.

Jag var nyss o lämnade av ett av mina trumset i vår nya replokal, där vi ska flytta in i månadsskiftet.
Det var meningen att va skulle repa också. Just i detta nu faktiskt. Men nej nej, folk fick förhinder och här sitter jag utan att ha ett piss att göra, bara tänka. Och det ska jag säga er, jag har blivit en jävel på att tänka, just nu i allt annat än bra banor... men men då får man försöka styra tankarna åt något annat håll, som att de ska bli jävligt kul att åka gokart o skridskor på höstlovet. Jag längtar som fan!

Imorgon får vi tillbaka våra matteprov, de som gick så bra. Hoppas verkligen de blir som ja tror. Vi fick tillbaka fysikproven igår, där jag klarade G med ½ poäng. Fysik B som jag tänkt på vg i... det får vi se hur det blir, ett g är ju inte fy skam det heller.

Idag fick vi också välja en ny bok att läsa i svenskan. Jag tog Processen av Kafka. varför? varför i helvette? jag fick nått spratt o bara tog det svåraste som fanns. Det kommer bli en utmaning. Men ingen rolig utmaning, för jag gillar inte att läsa böcker.
Jag har inte spelat gitarr på as länge nu. Inte på en hel vecka tror jag. Eller lite i söndags tror jag... glädjen har liksom försvunnit, den finns inte där. Det finns alldeles för många låtar som får mig att tänka, så jag är nog inte helt redo att börja plinka på den än :P Den måste känna sig lite ensam ståendes där för att samla damm med sin andra gitarrkompis.

Men nu ska ja kolla på scrubs avsnitt eller nått, annars flyger mina tankar iväg och går inte att stoppa!

The underdog

Det känns lite bättre från dag till dag, det har inte fallit några tårar idag, men morgonen var riktigt tung. Inte speciellt trött, jag var faktiskt vaken mellan mina grymma snoozar på mobilen, men när ja reste mig upp ur sängen... usch. Likadant på vägen hem från skolan i bilen. Inte heller då några tårar, men jag var helt tom. Jag kände inte ett enda piss i kroppen, till skillnad från igår, då min dag var en känslomässig berg- och dalbana.

Idag på idrotten spelade vi fotboll, vilket jag trodde skulle bli riktigt tråkigt - eftersom det med småmål på en minimal plan och med halva klassen fotbolls idioter inte är kul alls. Men jag hamnade i ett asbra lag :P kanske inte det spelskickligaste, men jag hade i alla fall skitkul. Vi spöade alla förutom ett lag, även fast det var jag, en till kille och tre tjejer i laget (fan, nu koka riset över). Vår laganda var av bästa kvalité och jag kände mig faktiskt levande igen under lektionen.

Nu sitter jag här med laptopen i köket o ska laga mat till hela familjen, usch, jag gillar inte att laga mat. Jag är alldeles för lat! Jag kom på mig själv hörom veckan med att jag låg och körde hantelpress på gymmet, hantlarna var lite för lätta. Jag ville med andra ord att det skulle vara jobbigare. Men istället för att gå o byta till ett par tyngre körde jag vidare med mina lätta, jag orkade inte byta. Fyfan vad jag är lat. Mycket är nog bilens fel. Jag borde cykla mer. Men framhjulet är slitet, så en dag kommer frambromsen att fastna och låsa hela framhjulet, jag kommer att ramla över styret och slå ut tre tänder, som givetvis kommer sitta kvar och dingla i min tandställning. Som i helvette inte ska sitta mer än till jul, då går ja ut i garaget o använder en rasp och bultsax!

Wiie, imorrn ska ja flytta in mitt nya trumset jag köpte förra veckan i vår nya replokal. Fyfan va skönt, slippa alla snorungar som inte vet hur man skruvar på en förstärkare eller som inte fattar att även fast när är 11 cm lång ska man inte höja stolen så att man måste hoppa upp på den och sedan skruva åt den hårt som bara fan för att ingen ska kunna ändra på den.

Nej men nu är kyckling filéerna snart klara, måste fixa sås och annat. Så det får räcka med bloggandet för nu
Hej svejs!


Våt kudde

Jag märkte nu att jag inte riktigt fick ur mig allt vid förra inlägget. Jag raderar nu bilder i min mobil. Det är riktigt hemskt. Det är ju bara bilder, några små färgkluttar som bildar ett mönster. Så jävla ont gör det. En bild var bara för fin att ta bort, solnedgång, brygga... ja mer behöver inte sägas. Jag kommer inte få uppleva något sådant på åratal, det är för jävligt. Något sådant måste alla på denna jord få uppleva någon gång. Helt fantastiskt.  Att bara se den man tycker om, sitta i sina egna tankar, helt utlämnad till nanturen, väntandes på just mig. Det fick mig att känna mig speciell. Medans jag nu bara är en i mångden, ingen märker om jag bara glider in i bakgrunden, för att bara existera, bara för sakens skull. Som att idag bara gå på lektionerna för närvaron, känns rätt meningslöst, men jag träffade i alla fall kompisarna, och det gjorde ju i alla fall inte saken värre. Vi ska åka gokart på höstlovet har vi tänkt, och sjunga kareoke på kvällen med lite öl. Det komemr bli kul. Jag ska också åka skridskor, vet inte riktigt med vem än. Jag ska åka mer än en dag i alla fall, varav en jag ska åka med Markus. Så allt är väl inte piss antar jag.

Bilden jag pratade om tänkte jag lägga upp, men jag skiter i det. Jag tål inte se den, det gör helt enkelt för ont. Hoppas nästan att jag av misstag tar bort den från mobilen nån dag så jag slipper minnas allt jag går miste om. Fast om jag kollar tillbaka på det här om en månad eller två kommer jag vara tacksam för den tid som varit, och det är jag i och för sig nu. Men då har jag nog fått lite perspektiv på det hela och tänker i lite mer positiva banor.

Det här med blogg är faktiskt skönt, hoppas det förtsätter att vara det. Nu ska jag hoppa tillbaka i min säng, där väntar en våt kudde.

Livet går vidare

Dagen började ungefär som gårdagen slutade, en klump i halsen som känns som att vara större än globen, tårar i ögonen och noll aptit.
Men jag gick i alla fall till skolan och gjorde en riktigt bra idrottslektion, klockren enligt idrottslärarn, men vi kom någon minut sent, så de hacka han lite på.

Annars är jag jävligt instabil för tillfället. Ena stunden är jag i skolan o spelar die kurve me kompisarna o skrattar så att tårar kommer fram, för att senare känna samma klump i halsen och samma tårar i ögonen, fastän jag lyckas hålla dem inne då jag är i skolan. Känslorna bara flyger fram och tillbaka, jag befinner mig i något slags chocktillstånd känns det som. En av de jobbigaste perioderna i mitt liv, men vafan inte ska man tycka synd om sig självt. De finns ju miljontals, miljardtals personer som genom åren känns samma sak som jag. Jag skulle ju också kunna vara en av dem som mist hela sin jävla familj i ett krig eller nått. Jag ska inte klaga, jag har tak över huvudet och mat på bordet varje dag, även fast jag kanske inte äter av den just nu.

Jag har inte riktigt vant mig vid tanken om att det är slut. Nu är man singel, då ska man leva livet! WOHOOO!! Men vad är det då? Ut o festa, hångla me alla tjejer man ser, sätta på en till höger och vänster? Nej fy fan sån är inte jag. Inte nått jävla drägg. Jag föredrar lugna kvällar med en riktigt bra film, och se där, jag är tamejfan helt otrolig, nu är jag här igen, tänker tillbaka på allt förflutet som egentligen bara borde vara historia, men som gör sig påminnt i varenda situation, när jag åker en viss sträcka med bilen, när man hör låtar, ser bilder, fyfan.

Nu känner jag för att skriva något fint, men jag orkar inte tänka, orkar inte göra nått., orkar inte sova.
Hej då.

Pull the trigger

Jag har i alla tider hatat emos, stört mig på dom, skrattat åt dom, tyckt lite synd om dom. nu är jag på väg att bli en själv. jippi, fan va allt känns illa just nu. Det som en gång varit så bra känns för tillfället helt onödigt, och det gör bara så förbannat ont. vad fan ska man mer säga. aj fan! det här är värre än ett pungslag, njurslag, näsblod och nageltrång på samma gång.
Jag har väl egentligen inte tänkt att någon ska läsa det här så ja skriver bara allt ja kommer på.
Denna dag, den 12:e oktober 2008 är en av dom sorgligaste i mitt liv.... men också en dag som jag för ett halvår sen önskat att ja haft mer än allt annat i världen. För denna dag är slutet på någon fantastikt, ett förhållande som gett mig mer än bara kärlek och en vän för livet. Och om jag får önska något nu så önskar jag att jag om sisodär 2-3 år kommer att sitta här med mitt kanske enda blogginlägg på 1000 år o deppa järnet. Det betyder att jag haft utan tvekan den absolut bästa tiden i mitt liv. Men det är inte så jag känner nu. Just nu är allt piss. Vänner, morfar, stackars ensamma mormor. Nu ser jag INGET bra med livet här i Norrköping, i Sverige, på Jorden.

Jag är jävligt förvånad över att jag ens en gång tänkt tanken att skriva en blogg. Jag vet redan nu att jag kanske kommer skriva högst en eller två gånger till i den i hela mitt liv. Men eftersom jag inte gillar att skriva för hand så måste jag göra det på datorn.

Idag har jag också märkt en annan sak. Tänk att bara en mening kan göra så fruktansvärt ont. Nästan som att köra in en dolk rakt i hjärtat, vilket just nu kanske inte vore helt fel, bara trycka till, förhoppningsvis sätta slut på allt skit.
Men haha herregud, EMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Självklart skulle aldrig något sådant falla mig in, så om någon nyfiken jävel läser detta så behöver de nog inte oroa sig.

Men nu ska jag försöka sova, men det är nog lite för optimistiskt, men jag måste försöka, för imorgon 08:00 ska ja hålla i en idrottslektion och den ska fan bli bra.

Fyfan livet suger ibland.
Just pull the trigger, please put me out of this miseary.

Du är och kommer alltid att förbli min råtta, jag säger tack.

RSS 2.0