Perfect Excuse

Fan va ont i ryggen jag har. Kom precis in från att ha bytt till sommardäck på bilen min =) ganska jobbigt, men mycket skönare nu på våren än den kalla, mörka jävliga hösten. Dels kommer det på mycket snyggare fälgar, som man inte behöver dölja me plastiga fälgsidor, sedan kan man vara i t-shirt, UTAN att frysa röven av sig. Händerna är varma också! Det är den största skillnaden.  Däckbytet till vinterdäck är för jävligt, inte bara det att de ser ut som stryk, de e så förbannat kallt om fingrarna på hösten, varje liten rörelse gör ont.
Nu får vi bara hoppas att bilen går igenom besiktningen felfritt på måndag! =)

Inget rep idag =/ gitarristen va sjuk, men vi hoppas på imorrn istället, vi behöver verkligen repa in vår Michael Jackson cover inför semifinalen nu!

Va på stan förut idag, hittade en jävligt fin skjorta =) Ska köpa den imorrn, när ja hämtar ut mina nyvallade o nyslipade skidor.

Ett musiktips för de som gillar audioslave - Kolla in Chris Cornell! (sångaren i audioslave). Han håller på med en solokarriär just nu. En av hans låtar är med i senaste Bond-filmen Casino Royale, jävligt skön, kommer inte ihåg va den heter dock :P Orkar inte kolla upp de.

Svenska nationella provet idag gick bra! =)

Kiwifrukten kallades förr i tiden för kinesiska krusbär

Fredens!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Chris Cornell..I'll check it up!!

2009-04-02 @ 13:44:15
URL: http://tranquillizer.blogg.se/
Postat av: Kim

Haha, kinesiska krusbär, ännu en anledning till att älska frukten!

2009-04-06 @ 11:03:30
URL: http://allihave.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0